Lütfen bu oyunlara dikkat edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bunları biz başka dinle yapsak(ki doğru bir davranış değil) neler neler olurdu, ama bizimkilere olunca kimse bir şey demiyor...

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
@Emrahbabah ben onları görmeyelim demiyorum ama şu anda oklar bize doğru diyorum hem siyahilerin ABD'de ilk eşitlik aldığı videoyu izlemediysen izle insanlık dışı dersin ama konumuz tam olarak onlar değil biziz ve ülke zaten okadar iyi durumda değil yani biz onları düşüncek durumda bile olamıcaz heralde böyle giderse

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
@Emrahbabah ben onları görmeyelim demiyorum ama şu anda oklar bize doğru diyorum hem siyahilerin ABD'de ilk eşitlik aldığı videoyu izlemediysen izle insanlık dışı dersin ama konumuz tam olarak onlar değil biziz ve ülke zaten okadar iyi durumda değil yani biz onları düşüncek durumda bile olamıcaz heralde böyle giderse
ABD'nin başına Obama geçmesi, siyahiler ile beyazların eşitlik sağlandığı ve eşitlik almaları ülkede olan ırkçılık gerçeğini değiştirmiyor, her sene polisler tarafından vurulan bir sürü siyah var. Dediğim gibi ırkçı olan ırkçıdır zaten, Türk'e de ırkçı olur Almanına da ırkçı olur, bu durum sadece bizler için geçerli değil. Şu an bir örnek vereyim Çin mesela, insanlar alay ediyor, özellikle Türkler tarafından o b*ku, bu b*ku yiyip duruyorlar tarzı sürekli laf ediliyor sadece Türkler'de değil çoğu ülke vatandaşı Çinliler hakkında böyle düşünüyor artık. NASA'da çalışan veya başka yabancı firmalarla çalışan bir sürü Türk bireylerimiz var yani, yapılan Türk düşmanlığı bizlere dokunan bir zarar değil.

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bunlara destek vereceğime kendimi otobana atarım daha iyi. bu arada teşekkürler bilgilendirme için ;)

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
böyle değerlerimize saygısızlık edenlerin oyunlarını oynamıcaz her mecradada elimizden ne gelebiliyosa onu yapmaya çalışıcaz benim anladım bu.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kendi işlerine gelmediği için bu şeylerle insanları zehirlemeye çalışıyorlar bu oyunları yapan kişilere öyle şeyler yapacaksın ki oyun kodlamaya tövbe edip din değiştirecekler de işte ......

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
bilgilendirdiğin iyi oldu madem böyle bir şey var bir müslüman olarak oynamayız biz de tavrımızı koyarız

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne alip veremiyor bu insanlar anlamiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
daha güncelleride var

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hocam her böyle şeyler olan oyunlar mevcut ancak hiç bir oyun firması para kaybetmek istemez ondan dolayı çok nadir görürüz böyle şeyleri. Bunu yapanda ne karakter vardır ne insanlık.

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hiç bir konuda yada olguda en uçta olmayın

PROFESSİONAL FİFA PLAYER
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence mantıksız ya

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
I opened my computer and entered this page and read what you say about the games I will take your information into account

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hep müslümanlarla ugrasiyolar bunlar böyle seyler koyunca oyunlara ellerine ne geciyor anlamiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence bunu yapanlar bedelini ödemeli hackerle bunlarla ilgilenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...