23 Şub 2018 #1 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI Arkadaşlar öncelikle merhaba. konu yanlış yerdeyse çok özür dilerim. arkadaşlar wolftü de hack yaptım fakat wolfü bunu algılıyor direk hile diyip 1 gün ban atıyor. bir hile yapıcam ve bu hileyi nasıl algılamamasını sağlıyıcam. Nasıl Olucak bu ?? Lütfen Yardım edermisiniz. Şimdiden Teşekkür Ederim. Son düzenleme: 23 Şub 2018
Arkadaşlar öncelikle merhaba. konu yanlış yerdeyse çok özür dilerim. arkadaşlar wolftü de hack yaptım fakat wolfü bunu algılıyor direk hile diyip 1 gün ban atıyor. bir hile yapıcam ve bu hileyi nasıl algılamamasını sağlıyıcam. Nasıl Olucak bu ?? Lütfen Yardım edermisiniz. Şimdiden Teşekkür Ederim.
23 Şub 2018 Yasaklandı #2 Marvel-S M No System Safe Banlı Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 551 Tepki puanı 114 Yaş 26 10 HİZMET YILI Bypass ekliyormusun Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Şub 2018 Konuyu başlatan #3 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI maradonx' Alıntı: Bypass ekliyormusun Genişletmek için tıklayın ... işte o konuları anlamadım öğretebilirseniz sevinirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
maradonx' Alıntı: Bypass ekliyormusun Genişletmek için tıklayın ... işte o konuları anlamadım öğretebilirseniz sevinirim.
23 Şub 2018 Yasaklandı #4 Marvel-S M No System Safe Banlı Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 551 Tepki puanı 114 Yaş 26 10 HİZMET YILI Kardeşim forumda wolfü için bypass var bakabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Şub 2018 Konuyu başlatan #5 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI maradonx' Alıntı: Kardeşim forumda wolfü için bypass var bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... bulamadım hay allah tam hangi konuda ? Oyla 0 Olumsuz oyla
maradonx' Alıntı: Kardeşim forumda wolfü için bypass var bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... bulamadım hay allah tam hangi konuda ?
23 Şub 2018 Konuyu başlatan #6 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI Herkes sadece hile indirmek içinmi giriyor benim hile tasarlamama yardım edebilecek kimse yokmu ? Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Şub 2018 #7 EaglePaw155 E Onaylı Üye Katılım 19 Ağu 2017 Mesajlar 67 Tepki puanı 6 8 HİZMET YILI Forumda konu içeriği renkli yazı yasak diye biliyorum haberin olsun Konuyu bende merak ettim bypass linki atan olurmu diye Oyla 0 Olumsuz oyla
Forumda konu içeriği renkli yazı yasak diye biliyorum haberin olsun Konuyu bende merak ettim bypass linki atan olurmu diye
23 Şub 2018 Konuyu başlatan #8 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI EaglePaw155' Alıntı: Forumda konu içeriği renkli yazı yasak diye biliyorum haberin olsun Konuyu bende merak ettim bypass linki atan olurmu diye Genişletmek için tıklayın ... uyarın için sağol Oyla 0 Olumsuz oyla
EaglePaw155' Alıntı: Forumda konu içeriği renkli yazı yasak diye biliyorum haberin olsun Konuyu bende merak ettim bypass linki atan olurmu diye Genişletmek için tıklayın ... uyarın için sağol
23 Şub 2018 #9 EaglePaw155 E Onaylı Üye Katılım 19 Ağu 2017 Mesajlar 67 Tepki puanı 6 8 HİZMET YILI cadadda' Alıntı: uyarın için sağol Genişletmek için tıklayın ... Yanlış anlama dediğimi bende bu şekilde uyarıldım çünkü , Kullandığın hile hangisi atar mısın bana'da Oyla 0 Olumsuz oyla
cadadda' Alıntı: uyarın için sağol Genişletmek için tıklayın ... Yanlış anlama dediğimi bende bu şekilde uyarıldım çünkü , Kullandığın hile hangisi atar mısın bana'da
23 Şub 2018 Konuyu başlatan #10 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI hile kullanmıyorum hile kodlamak istiyorum. kodladığım hileninde oyun tarafından algılanmamasını istiyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
hile kullanmıyorum hile kodlamak istiyorum. kodladığım hileninde oyun tarafından algılanmamasını istiyorum.
23 Şub 2018 Konuyu başlatan #11 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI ve bir arkadaşım yaptı hile çalışıyor sadece sekmeme var oyun algılamıyor. adam VB ile yaptım diyor . benim yaptıgım hile algılıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
ve bir arkadaşım yaptı hile çalışıyor sadece sekmeme var oyun algılamıyor. adam VB ile yaptım diyor . benim yaptıgım hile algılıyor.
23 Şub 2018 #12 EaglePaw155 E Onaylı Üye Katılım 19 Ağu 2017 Mesajlar 67 Tepki puanı 6 8 HİZMET YILI cadadda' Alıntı: hile kullanmıyorum hile kodlamak istiyorum. kodladığım hileninde oyun tarafından algılanmamasını istiyorum. Genişletmek için tıklayın ... Yanlış anlamışım Oyla 0 Olumsuz oyla
cadadda' Alıntı: hile kullanmıyorum hile kodlamak istiyorum. kodladığım hileninde oyun tarafından algılanmamasını istiyorum. Genişletmek için tıklayın ... Yanlış anlamışım
24 Şub 2018 #13 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI magandaa11' Alıntı: burası kodlama sitesi değil kodlama öğrenmek istiyorsan daha değişik forumlara bakmalısın dostum. Genişletmek için tıklayın ... Kodlama sitesi değil mi? Oyla 0 Olumsuz oyla
magandaa11' Alıntı: burası kodlama sitesi değil kodlama öğrenmek istiyorsan daha değişik forumlara bakmalısın dostum. Genişletmek için tıklayın ... Kodlama sitesi değil mi?
24 Şub 2018 #14 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Kardeşim sitemizde Anti-Chat sizin tabiriniz ile hile kodlama ile ilgili konular verdiğim linkte bulunmaktadır. https://memoryhackers.org/categories/anti-cheat-yazilim-ve-programlama.248/ Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeşim sitemizde Anti-Chat sizin tabiriniz ile hile kodlama ile ilgili konular verdiğim linkte bulunmaktadır. https://memoryhackers.org/categories/anti-cheat-yazilim-ve-programlama.248/
24 Şub 2018 #15 yiitgven7x Y Süper Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 681 Tepki puanı 79 Ödüller 6 9 HİZMET YILI magandaa11' Alıntı: burası kodlama sitesi değil kodlama öğrenmek istiyorsan daha değişik forumlara bakmalısın dostum. Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim dalga geçiyon heralde ? Oyla 0 Olumsuz oyla
magandaa11' Alıntı: burası kodlama sitesi değil kodlama öğrenmek istiyorsan daha değişik forumlara bakmalısın dostum. Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim dalga geçiyon heralde ?
24 Şub 2018 #16 Maildaw M E- Sporcu Orkun Onaylı Üye Katılım 21 Şub 2018 Mesajlar 88 Tepki puanı 42 Yaş 34 8 HİZMET YILI C++ ise 2byte kodluyabilirsin , algılanmaz Oyla 0 Olumsuz oyla
25 Şub 2018 Konuyu başlatan #17 cadadda C Onaylı Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 25 9 HİZMET YILI Maildaw' Alıntı: C++ ise 2byte kodluyabilirsin , algılanmaz Genişletmek için tıklayın ... sizinle özel görüşmek isterim konuşabileceğimiz ortam varmı? Oyla 0 Olumsuz oyla
Maildaw' Alıntı: C++ ise 2byte kodluyabilirsin , algılanmaz Genişletmek için tıklayın ... sizinle özel görüşmek isterim konuşabileceğimiz ortam varmı?