Lütfen oyun oynarken hile kullanmanıza rağmen chatten başkalarına hile yazmayı bırakın [Lol]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Takımınıza veya karşınıza hile geldiği zaman All Chatten hile yazmayın rica ediyorum lütfen bırakın
Siz de kullanıyorsunuz aynı hileyi başka hile kullanan birini görünce hemen çocuk gibi şikayet etmeyin.
Çok sinirliyim bu duruma şimdiden teşekkürler...

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Siz de o hile kullananlara chatten hile yazın. Ticket yoluyla riot gamese şikayet edin.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bizim millet böyle public bi hile varsa onu sadece kendi kullanmak ister kendinden başkaları da o hileyi kullanıp lig kastığını görünce çılgına döner

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pugb lite oynuyorum takım kazansın istiyorum adamlar kendi arasında bu hileci bunu öldürelim hileli olduğunu bildirelim diyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bu duruma bende çok sinirleniyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu hile olaynın suyu acayip çıkmış .son 1 senede adamlar okadar pro oynuyorlar ki askere gitim geldım herkez hile kulanmayan yok. Diyorum ki adamlar ne kadar profesyoneleşmiş.Milet chalenger gibi oynuor. Sonra bu forumu keşfettım olayın sırını anlamış oldum. Ban wawe geldıgınden beri doru duzgun hıle acan olmadıgı için artık bu tarz chalenger gibi oynayan deli gibi kitelayan deli gibi dodgeleyen skill shot atan pek kalmamış. Oyunu kötüye çıkaran şahıslar ban yerler inşallah sureklı
Bİde utanmadan 6 aydır tık yok 10 aydır kulanıyorum tık yok gibi utanmaz cevaplar yazıyorlar
Bundan sonra riot full otomatık dırek ban atarda sızın gıbılerden kurtuluruz..

Üye
8 HİZMET YILI
ayb edion

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lan hile yazmayı bırak.Birde memoryhackers mı hile yazıyor.Ücretsiz bu kadar uzun süre ban yemeyen hile bulmuşlar bokunu çıkarıyorlarlar.Ben aylık 100 tl ye hile alıp max 2 haftada ban yiyordum.Hileyi fixletcekler sonunda mk.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tam da öyle ya memoryhackerstan yüklemişsin space e yavas bas falan yaziyolar

Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valla onaylı üye olmak için yorum atıyorum Ama dinine söven müslüman olsa hesabı oluyor biraz Biz yapınca sorun yok ama başkası varsa, "şerefs*z m* hilecisi" gibi söylemlerde bulunuyoruz halk olarak

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka tek hile o olmalı yoksa olmaz çok sinir oluyorum öylelerine

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kesinlikle nader hocama katılıyorum. ama benim yaptığım karşımda hile birini fark edersem yada birbirimizi fark edersek oyun sonu repler geçerim takımıma söylemem o kişiyi ama inadına ona skill atarak onun herşeyimi dodgelediğini takımıma kanıtlarım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
TR'de oynamama sebebim D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...