Seçkin Üye
tam tersi. brandın menzili daha kısa. rakip daha kolay yakalar brandı, brandda rakibe vurmak için biraz yaklaşman gerekiyo ama lux full uzaktan vuruyor? brandın hasarı daha yüksek olabilir ama menzil kısa.Brand daha op olur lux çok kırılgan hero
tüm büyücüler öyle zaten. o zaman kimse büyücü ve nişancı oynamasın herkes tank oynasın? bot lane diyom bidelux çok kırılgan hero değmez
yok ben bot laneden başka lanede oynamam. dediğim gibi hızlı modda full bot lanede oynicam çünkü hep istediğim heroyu atıyor. eğer topta oynarsam maçların %70 i istediğim lane gelicek ama bot lanede oynarsam %99.99 u istediğim lane geliyor son 700 maçtır hep istediğim hero geldi bot lane seçtiğim için.tek başına oynayacaksan git topta bir şeyler oyna. offtank dövüşçü kasarsın hem hasarın olur hem tek yemezsin. Oyun tarzını bilmediğim için daha geniş önerilerde bulunacağım
Top Lane için otp önerileri:
aatrox
olaf
sett
illaoi
Trundle
Mid için otp önerileri:
ryze
syndra
irelia
Jung için otp önerileri
ww
fiddle
zac
viego
Adc için otp önerileri
Jhin (main)
vayne
luci
kalista
Sup olmayan sup için otp önerileri
Panth(kesinlikle)
brand
Bc (ap)
Karma (ap)
Velkoz
takımında taşıyacak birileri olmasa bile tek başına taşıyabileceğin çarlar seçmeye çalıştım
mahvolmuş+tahsildar+ebedi kasmış bir pantheon'ın kırmızı w si ile kesemeyeceği şampiyon yoktam tersi. brandın menzili daha kısa. rakip daha kolay yakalar brandı, brandda rakibe vurmak için biraz yaklaşman gerekiyo ama lux full uzaktan vuruyor? brandın hasarı daha yüksek olabilir ama menzil kısa.
tüm büyücüler öyle zaten. o zaman kimse büyücü ve nişancı oynamasın herkes tank oynasın? bot lane diyom bide
yok ben bot laneden başka lanede oynamam. dediğim gibi hızlı modda full bot lanede oynicam çünkü hep istediğim heroyu atıyor. eğer topta oynarsam maçların %70 i istediğim lane gelicek ama bot lanede oynarsam %99.99 u istediğim lane geliyor son 700 maçtır hep istediğim hero geldi bot lane seçtiğim için.
ve saydığın çarların menzili lux tan daha düşük. bir büyücüde en önemli şey menzil bence. ne kadar menzil uzunsa o kadar rakip vuramaz. şimdi brand oynuyoz diyelim rakibe yaklaşmam gerekicek vurmam için ve rakipten hasar alıcam mecburen. ama lux full uzaktan e atıp kaçıyo damage alıcak mesafeye girmiyoki.
Kanka saydığın adc çarlarından sadece jhin iyi koridor aşaması var bana göre diğerlerinde çok zorlanırsın mesela kalista aldın adam yanında tutup brand alırsa oyun boyunca adama söversin. Ya da vayne kanka en kötü koridor aşaması olan adc bence. Mid içinse ryze demişsin kanka aşırı sıkıcı ve el alışkanlığı isteyen bir şampiyon bence sarmaz yani baya bi oynamak lazım el çabukluğu istiyor. İrelia da öyle bu saydığın şampiyonlar arkadaş için bence zor olabilir diye düşünüyorum saygılarla.tek başına oynayacaksan git topta bir şeyler oyna. offtank dövüşçü kasarsın hem hasarın olur hem tek yemezsin. Oyun tarzını bilmediğim için daha geniş önerilerde bulunacağım
aatrox
olaf
sett
illaoi
Trundle
Mid için otp önerileri:
ryze
syndra
irelia
Jung için otp önerileri
ww
fiddle
zac
viego
Adc için otp önerileri
Jhin (main)
vayne
luci
kalista
Panth(kesinlikle)
brand
Bc (ap)
Karma (ap)
Velkoz
takımında taşıyacak birileri olmasa bile tek başına taşıyabileceğin çarlar seçmeye çalıştım
dostum adam 10 miilyon oynayacağım opt olacağım diyor. ryze gibi çarlar çok oynana çarlar değil. bu yüzden bunları oynayan tam oynar. tek başına taşıma kapasitesi olan çarlar. belki botlane için dediklerinde haklı olabilirsin ancak mid için dediklerine fazla katılmıyorum. adam 10 m ustalık puanı kasana kadar zaten çokça pratik yapacak. ayrıca basit bir çar istiyorum tarzında bir şey belirtmemiş...Kanka saydığın adc çarlarından sadece jhin iyi koridor aşaması var bana göre diğerlerinde çok zorlanırsın mesela kalista aldın adam yanında tutup brand alırsa oyun boyunca adama söversin. Ya da vayne kanka en kötü koridor aşaması olan adc bence. Mid içinse ryze demişsin kanka aşırı sıkıcı ve el alışkanlığı isteyen bir şampiyon bence sarmaz yani baya bi oynamak lazım el çabukluğu istiyor. İrelia da öyle bu saydığın şampiyonlar arkadaş için bence zor olabilir diye düşünüyorum saygılarla.
Kanka sadece sup oynayacaksan luxla çok ileriye gidemezsin öncelikle onu söyleyim ilk oyuna başladığımda oynadığım şampiyon bu arada lux. Brand okey olabilir ama karşında suikastçi varsa zhonya alman lazım ve çok iyi pozisyon alman gerekiyor ayrıca yanındaki adc lux aldığın için tilt olup oyunu salabilir ben şahsen eski bi adc main olarak yanımda lux morgana gibi şampiyonlar olsun istemezdim o yüzden yanındaki adam çok flame atabilir. Hasar odaklı oynayacağım illa diyorsan xerath en mantıklısı luxtan daha iyi scale oluyor.
Ek olarak annie oynayabilirsin inanılmaz hasarı var tavsiye ederim
hızlı mod giriyorum ful . botlane oynamamın sebebi. öncelikli konum olması böylece her maç istediğim heroyu atıyor. botlanede oynuyom o yüzden full. gidipte top lane çarını mainlersem botta oynatmazlar. botlane de bi büyücüler ve birde nişancılar. büyücü olarak en kolayı ve en yüksek menzilli uzaktan vuranı lux. nişancılarda ise suikastçiler tarafından en zor öldürülen ve daha mobil olanı vayne. şimdi jhin mainlesem zed ler sürekli tek atıcak. ama vayne görünmez oluyor sürekli takla atıyor e si ile itiyor, bunlarla suikastçilere karşı kendini savunabilir. ama jhin direk ölür birşey yapmadan suikastçilere. ayrıca tank filanda dinlemiyor. vayne nin bence diğer nişancılara göre tek zayıf noktası menzilinin kısa olması ama menzili uzun olsaydı kimse vayneden başka nişancıda oynamazdı. ama vayne oynaması zor hero menzili kısa sürekli tetikte olman gerek çok kol ve bilek yorar gibi. ben günde 30 maç atıyorum o yüzden yorulurum gibi. lux ta en uzaktan vuran büyücü, iyi pozisyon alırsan iyi çar. ama karar veremedim, lux en uzun menzilli çar, sürekli uzaktan dürtüyon kolay çar . vayne ise 1v1 i güçlü ve mobil çar sürekli uçuyor kaçıyor ama biraz kol yorar gibi. nişancı oynicaksam vayne seçerim ama büyücü oynicaksam lux seçmeyi düşünüyom. ama bi türlü karar veremedim. lux ve vayne arasında kaldımtek başına oynayacaksan git topta bir şeyler oyna. offtank dövüşçü kasarsın hem hasarın olur hem tek yemezsin. Oyun tarzını bilmediğim için daha geniş önerilerde bulunacağım
aatrox
olaf
sett
illaoi
Trundle
Mid için otp önerileri:
ryze
syndra
irelia
Jung için otp önerileri
ww
fiddle
zac
viego
Adc için otp önerileri
Jhin (main)
vayne
luci
kalista
Panth(kesinlikle)
brand
Bc (ap)
Karma (ap)
Velkoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?