M.A.R.S Online Kısa Bilgi Kısa Anı Gibi :D

mars onile biliyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
musa......jpg

M.A.R.S ONİLE bilenler old'dur.
(Qveen) başlattı ben devam ettiriyorum
oyun kapandı fakat hala başka oyun isimleriyle gene var (zmr latino) oyun 2 ayrı moddan oluşuyordu pve pwp zulu yapımcısı gm idi o oyunda ben de diyordum bu oyun nie gelişmiyor diye neyse
oyunda sürekli etkinlikler oluyordu ama 1 günlük silahlar veriliyordu ama o heyecan oyunun iyi olmasını sağlıyordu genelikle pwe takılan birisi olarak oyun çok iyidi keşke kapanmasaydı kendini geliştirseydi keşke

Sizlerde bir anınızı anlatın paylaşalım :D

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
2013 Yılında Counter Strike Online türkiye vardı nexon olarak bayaa iyiydi ama hile doluydu oyun en sonunda kayıplar kısmına karıştı ve steamda CSNZ (counter strike nexon: zombies) diye devam etti ama türkler o heyecanı yakalayamayıp sildiler..

Nexon Türkiye’den yapılan duyuru ise şöyle:

Üzülerek belirtmek isteriz ki 30 Aralık 2014 tarihinden itibaren Counter-Strike Online (CSO) savaş meydanları artık erişilebilir olmayacaktır.
2013’ün Mayıs ayında, Nexon Europe büyük bir tutku ile efsanevi FPS oyunu olan CSO’yu Türk kullanıcılarının hizmetine soktu. Resmi lansman ile başlayan bu serüvende yeni içerikler ve etkinlikler katarak güçlü bir topluluk ve en önemlisi sizlere harika bir oyun ortamı sunmak için çabaladık. Malesef, bir çoğumuzun gecesini gündüzünü geçirdiği bu savaş meydanlarını kapatmak gibi zor bir karara varmış bulunmaktayız.
Bu durumun bir çoğunuzu derinden üzdüğünün farkındayız. Umarız ki bir çoğunuz için savaş alanlarında geçirmiş olduğunuz zaman içerisinde uzun zaman hatırlayacağınız anılar elde etmişsinizdir. Bir çok yeni arkadaş edindiniz, yenilmez klanlar kurdunuz ve amansız savaş deneyimlerine girdiniz. Bizlerde sizler gibi bu oyun için büyük bir sevgi ve saygı besledik ve bu süre zarfında büyük deneyimler kazandık.
Savaş alanlarının kapanacağı için, Nexon Cash ile satın alabileceğiniz öğelerin yer aldığı market 26 Kasım 2014tarihinde hizmet dışı kalacaktır. Oyun içinde yapmış olduğunuz harcamaların telafisi için 10 Aralık 2014 tarihinde sizlere bir duyuru yapılacaktır.
Sizlerin bu oyunda ne kadar deneyimli olduğunu biliyoruz ve Steam platformu üzerinden yayımlanan Counter-Strike Nexon: Zombies oyununun siz deneyimli Türk oyuncuların servisine 22 Aralık 2014 tarihinde açılacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

DrağonNeçmi
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hepoynamak isterdim bilgisayarım o zamanlar tos makinesiydi oyun kasıo du :d

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İlginç bir oyunmuş, ismini duymuştum ama görmedim. Diğer oyunlar bu oyuna özenmiş gibi.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ah Ulan Ne Oyunlar Vardı, Phantormers , Mars Online , CS Online Loving Online (Bu Oyun 4 Ay Sürdü Fazla Tanınamadı Ama Çok Kişi Oynadı).
Neyse YaV Oturak Ağlayak Haydi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...