Dediğim Gibi 8 Yıllık Bir Süreçte Daha İyi Olmasını BeklerdimBen umduğumu bulamadım bannerlord da
Görüşüne Saygı Duyuyorum Fakat 8 Yıl İçinde Grafik Olayını Zaten Yapmaları Lazımdı..bro tabiki de bu benim kişisel görüşüm ama ben sevdim oyunu benim için önemliolan 1. oynanabilirlik 2. grafik benim ihtiyçlarımı karşılıyor o yüzden ben sevdim açıkçası oyunu
Harbidene Hiç Yapmasınlar Daha İyi.Bende çok isterdim bro ama teknik olarak mümkün değil olsa bile muhtemelen aynı parti içinde olurdunuz ama bir şey duydum çıkarsa bile sadece girdiğimiz savaşta arkadaşımıza davet gönderip sadece 1 savaşlık çağırabiliyor muşuz ki böyle olacaksa olmasın zaten bu warband da bir modda vardı saçma oluyor.
evet haklısın ben sadece solo oynamayı seven biriyim o yüzden co op felan pek takmıyorum tabikide arkadaşları ile oynamaktan zevk alan insanlar için kötü olmuş bu durum bro haklısınDediğim Gibi 8 Yıllık Bir Süreçte Daha İyi Olmasını Beklerdim
Post automatically merged:
Görüşüne Saygı Duyuyorum Fakat 8 Yıl İçinde Grafik Olayını Zaten Yapmaları Lazımdı..
Bu Grafik Olayını Neden Abarttınız Anlamadım,Bu Kadar Uzun Bir Süreçte Bunlar 2.planda kalıyorBannerlord bence mükellem olmuş dostum gerçekten akıcı grafikleri ,senaryoları beni benden aldı
İlk Oyunları Demişsinde Warbandı Başka Şirket mi Yaptı Anlamadım Pek Bu Oyun Şirketleri Hakkında Bilgim Yok Fakat Söylediğinde HaklısınŞirket sürekli oyun üretmediği için ilk yapımları olması dolayısıyla bence bu süre normal. Bidahaki oyunu çıkarırken eminim 8 yıl bekletmezler bu defa tecrübelenidkleri için 8 yıl sürmez yani
İlk Oyunları Demişsinde Warbandı Başka Şirket mi Yaptı Anlamadım Pek Bu Oyun Şirketleri Hakkında Bilgim Yok Fakat Söylediğinde Haklısın
Bugların Daha Az Mı Olduğu Güldürüyorsun.Bro grafik olayını neden bu kadar büyüttün diyorsun da neden böyle düşünüyosun netice de eskinin üstüne koyulup yeni bir oyunda hataların çocuğunun düzeltildiği bugların daha az olduğu ve senaryonun daha geniş çaplı olması seni de heyecanlandırmaması bizi neden düşürsün ki
reis bizde daha ucuz bekliyorduk ama olmadı işte
Aynen ÖyleDeğişen 2 şey var. Efektler,Arayüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?