Onaylı Üye
Son yıllarda SSD fiyatlarının makul seviyelere gelmesi ile PC, Notebook ve Sunucularda SSD (Solid State Drive) kullanımı artış göstermektedir. Öncelikle fiyat avantajından dolayı SATA III arayüzüne sahip SSD’ler bu sistemlerde tercih edilmektedir. SAS desteği olan sunucular için üreticiler bu arayüzü kullanan ve normal SATA SSD’lere göre daha geniş veriyolu imkânı sunan SAS 12G SSD’leri sunmaktadırlar. işte bu yüzden m2 tercih ediyorumSSD almayı planlıyorum. Aslında baştan bilgisayar dizicem ama SSD de aklım takıldı. Bir arkadaşım sata ssdlerin kullanımına göre değişmekle birlikte yaklaşık bir 5-6 yıllık ömrü olduğunu daha sonrasında hdd gibi performans verdiğini söyledi ama m2 lerin bundan daha uzun ömrü olduğunu söyledi. sadece kullanım ömrü olarak baktığımızda arasında bir fark var mı?
hocam ben teknoloji cahili bir insanım sen bana anlamadığım dilden konuşmuşsunSon yıllarda SSD fiyatlarının makul seviyelere gelmesi ile PC, Notebook ve Sunucularda SSD (Solid State Drive) kullanımı artış göstermektedir. Öncelikle fiyat avantajından dolayı SATA III arayüzüne sahip SSD’ler bu sistemlerde tercih edilmektedir. SAS desteği olan sunucular için üreticiler bu arayüzü kullanan ve normal SATA SSD’lere göre daha geniş veriyolu imkânı sunan SAS 12G SSD’leri sunmaktadırlar. işte bu yüzden m2 tercih ediyorum
Peki sata ssd kullandınız mı?m2 ssd bilgisayar rahatlıyor resmen 3 yıldır kullanıyoruım hala bence ilk gunku gibi
Sata bir ssd'm vardı m2 ile değiştirince arasındaki farkı hissedebildim o yüzden M2Son yıllarda SSD fiyatlarının makul seviyelere gelmesi ile PC, Notebook ve Sunucularda SSD (Solid State Drive) kullanımı artış göstermektedir. Öncelikle fiyat avantajından dolayı SATA III arayüzüne sahip SSD’ler bu sistemlerde tercih edilmektedir. SAS desteği olan sunucular için üreticiler bu arayüzü kullanan ve normal SATA SSD’lere göre daha geniş veriyolu imkânı sunan SAS 12G SSD’leri sunmaktadırlar. işte bu yüzden m2 tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?