hocam alabiliyorsanız m2 tercih edin daha hızlıdır satadan Ama Knk Isin yoksa m2 sadece duz oyun oynuyacaksan gereksiz ha buyuk dosyalar falan atarsan gerekli
SSD almayı planlıyorum. Aslında baştan bilgisayar dizicem ama SSD de aklım takıldı. Bir arkadaşım sata ssdlerin kullanımına göre değişmekle birlikte yaklaşık bir 5-6 yıllık ömrü olduğunu daha sonrasında hdd gibi performans verdiğini söyledi ama m2 lerin bundan daha uzun ömrü olduğunu söyledi. sadece kullanım ömrü olarak baktığımızda arasında bir fark var mı?
Arasında dağlar kadar fark var tabi ki m2 ssd alman gerekiyor bütçen varsa yanında hdd yerine ssd alabilirsin depo alanı için ben de 500 gb m2 var 1 tb sata var
SSD almayı planlıyorum. Aslında baştan bilgisayar dizicem ama SSD de aklım takıldı. Bir arkadaşım sata ssdlerin kullanımına göre değişmekle birlikte yaklaşık bir 5-6 yıllık ömrü olduğunu daha sonrasında hdd gibi performans verdiğini söyledi ama m2 lerin bundan daha uzun ömrü olduğunu söyledi. sadece kullanım ömrü olarak baktığımızda arasında bir fark var mı?
M2 almanı tavsiye ederim SATA'ya göre daha hızlı. Ömüre çok takılmana gerek yok söyledikleri süreden daha fazla dayanıyorlar. Bir de asıl önemli olan DRAM'i olup olmadığı.
paran varsa m2 derim kesinlikle performans karşılaştırmalarında yerine göre saliselik farklar oluyor sadece ekstra hız tutkunu değilsen ssd en idealidir