Bahsettiğiniz ürün bu mu acaba ?Wi-Fi 6 AX200 M.2 modülüne bakabilirsin wi-fi 6 standardını destekliyor ve 2x2 mu-mımo teknolojisi var yani birden fazla cihazın aynı anda veri alışverişi yapmasını sağlıyor bluetooth 5.2 desteği de sunuyo
Evet doğrudurBahsettiğiniz ürün bu mu acaba ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
M2 slotunu neden boş yere onunla dolduracaksın ki pci slotuna takarsın , m2 de ssd için kullanırsın. aşağıdakine bak istersen.ASRock B560M Pro4 anakarta sahibim ve anakartıma m2 wifi kartı takmak istiyorum, senelerdir usb şeklindeki TP link gibi wifilerden kullanıyorum fakat m2 wifi kartı alıp anakarta entegreli şekilde kullanmak istiyorum, öneride bulunabilir misiniz ?
anakart :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Anakartta zaten 2 tane m2 ssd yuvası var ikincisi dediğiniz yerin üstünde m2wifi yazıyor bilmiyorum oraya ssd takılıyor mu, hadi takılsa bile oraya ssd koyamam çünkü alanı çok küçük, anakartın linkini attım oradan inceleyin isterseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.M2 slotunu neden boş yere onunla dolduracaksın ki pci slotuna takarsın , m2 de ssd için kullanırsın. aşağıdakine bak istersen.
Ekli dosyayı görüntüle 91246
amozondan sipariş oluşturma derim dostum@Adc Main Teşekkür ederim sipariş oluşturacağım.
benimde yok :/ASRock B560M Pro4 anakarta sahibim ve anakartıma m2 wifi kartı takmak istiyorum, senelerdir usb şeklindeki TP link gibi wifilerden kullanıyorum fakat m2 wifi kartı alıp anakarta entegreli şekilde kullanmak istiyorum, öneride bulunabilir misiniz ?
anakart :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sanırsam bu laptop içinamozondan sipariş oluşturma derim dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu kartta işini görür bluetooth 5.1 desteğine sahiptir. Aynı zamanda MU-MIMO'yu da destekler.
normal e ticaret siteleriden getirirsen daha iyi olur amazonda gelmesi 2 haftayı geçebilir belki ama normal internet sitelerinden aldığında 2 günde kapında olur
Bahsettiğin ufak slot dediğin pcie slotu ancak oraya takacağın wifi kartın anteni olmayacağı için kasa da metal bir kafes olacağı için çekim problemleri yaşayabilirsin uzaklığa bağlı olarak.Anakartta zaten 2 tane m2 ssd yuvası var ikincisi dediğiniz yerin üstünde m2wifi yazıyor bilmiyorum oraya ssd takılıyor mu, hadi takılsa bile oraya ssd koyamam çünkü alanı çok küçük, anakartın linkini attım oradan inceleyin isterseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?