Yamayı indirdim kurdum ama Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi diye bir hata alıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap< linke tıklayıp dener misin?
Oyunun dosya konumuna girip ordan çalıştırmayı dener misin?Yamayı indirdim kurdum ama Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi diye bir hata alıyorum
Dediğinizi denedim ancak hala Windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gerekli izniniz olmayabilir yazıyor. Zaten sitesinde de Win 10 da hata verdiğinin farkındayız üzerinde çalışıyoruz yazmışlar.Oyunun dosya konumuna girip ordan çalıştırmayı dener misin?
ben oyunu hiç açamıyorum beyaz ekran hatası veriyor saatten dendi ama hiç alakası yok bende bir çözüm var mıOyunun dosya konumuna girip ordan çalıştırmayı dener misin?
valla bilmiyorum internetten bakıp attım size.ben oyunu hiç açamıyorum beyaz ekran hatası veriyor saatten dendi ama hiç alakası yok bende bir çözüm var mı
UAC ayarlarını kapatıp. Yamayı dosyaları kendin seçerek kurar mısın?Dediğinizi denedim ancak hala Windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gerekli izniniz olmayabilir yazıyor. Zaten sitesinde de Win 10 da hata verdiğinin farkındayız üzerinde çalışıyoruz yazmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?