Karakter hiçbir yönde top 1 hatta top 5 bile değil. Hız desen çok uzun süre önce nerf yedi hızı ve hala karaterin hiçbir skilline buff gelmiyor. Sanki üvey evlatmış gibi görülüp kimsenin oynamasını istemiyorlar.
her şampiyonun bir zamanı vardır illaki ama uzun süredir gelmiyorsa sıkıntı vardır reis bir desteğe ulaş şikayetci ol kendi çapından illaki senin gibi düşünen vardır bu durumda (lolde Jax gibi her şampiyona ayrı ayrı bufflar geliyor Jaxe birşey gelmiyor çok can sıkıcı )
kesinlikle katılıyorum maehwa oynayan birisi oalrak söylüyorum farm sıkıntı hızı düştü artık eğlenceli gelmiyor oysa uyanışı çok güzel efektleri filan harika bir karakterdi
Oyun metasinda yok şuan ben de meta dışı karakterlerle oynayarak kendimi avuttum hep ama gerek yok hangisi güçlüyse onunla oynamak daha mantıklı niye eziyet çekeyim ki
her şampiyonun bir zamanı vardır illaki ama uzun süredir gelmiyorsa sıkıntı vardır reis bir desteğe ulaş şikayetci ol kendi çapından illaki senin gibi düşünen vardır bu durumda (lolde Jax gibi her şampiyona ayrı ayrı bufflar geliyor Jaxe birşey gelmiyor çok can sıkıcı )
o adamların end-game gear olmasının sebebi büyük ihtimalle oyuna başladıklarındn beri meta köpeği olmayıp maehwa oynuyor olmasıdır. ayrıca bu karakterin eksiklerinin olmadığı anlamına gelmez. diğer karakterlerden çok çok çok güçsüz