Mağaza Uygulamaları Açılmıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba 1 Hafta Falan Olmuştur Mağaza Ve Uygulamaları Açılmıyor

Ss`ler

Ekran Alıntısı.PNG
Sanırsam Bi Yerde Windows İnterneti tam kullanmıyormuş bende Tam Kullanması İçin Bir Şey Yapılıyormuş
Galiba
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bununla Alakası Olabilirmi ?

Hiç 13 Adımda 10 Adımda 5 Adımda Çözen Video Atmayın Hepsini İzledim Ve
Çözümlerini Denedim Hiçbiri Olmadı
HELP ME GUYS !

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Geçen sene aynı sorunu bende yaşadım bra, eğer pc de gereksiz uygulamarı kaladırmaya çalışıp win un içindeki olan sistemi kaldırdıysan win paneli bulunan her şeye giremezsin tek yapılacak windowsun yapacağı kök güncellemesini beklemek. Sonraki demiyorum bak kök diyorum, benim konularıma bakabilirsin yardım istedim sen son UEFI bot atıcaktım fakat üşengeçliğimden dolayı yapmadım ve sonunda burdayım. Win Update ' i kesinlikle kapat son keEZz sabr kardeşim sabr (tabii win sürümün mağazayı kullanamayacak kadar da eski olabilir)...

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Geçen sene aynı sorunu bende yaşadım bra, eğer pc de gereksiz uygulamarı kaladırmaya çalışıp win un içindeki olan sistemi kaldırdıysan win paneli bulunan her şeye giremezsin tek yapılacak windowsun yapacağı kök güncellemesini beklemek. Sonraki demiyorum bak kök diyorum, benim konularıma bakabilirsin yardım istedim sen son UEFI bot atıcaktım fakat üşengeçliğimden dolayı yapmadım ve sonunda burdayım. Win Update ' i kesinlikle kapat son keEZz sabr kardeşim sabr (tabii win sürümün mağazayı kullanamayacak kadar da eski olabilir)...
Kanka Windows Update`yimi Kapatayım Güncellemeler Gelmez Kanka O Zaman Nasıl Düzelecek

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kanka Windows Update`yimi Kapatayım Güncellemeler Gelmez Kanka O Zaman Nasıl Düzelecek
Google ' dan sıkı bir araştırma yap bro, güncelleme beğenilmesine göre ben güncellemeleri kapattıktan sonra PC rahat etti sonra 4 ay sonra kendi kendini güncelledi yanlış bir şekilde sistemin önemli programlarından birini kaldırdığım için bu yüzden update kapattıktan sonra sıkı bir araştırma yap update memnuniyetine göre şu an benim ki kapalı güncelledikten sonra kapattım şimdiki kullanıcılarda sorun yok fakat ilerde kesinlikle olacağından eminim bu yüzden bu döngüye dahil olmak istemediğim için sorunu böyle çözüyorum 2017 ' den beri format atmadım 2 senedir kullanıyorum malware programlarıda virüslere karşı çok iyi özellikle adw cleaner

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
windows da bunu bize yaparsa bizi kimler dürtmezki bit güncelleme aldım pc kafayı yedi geri yükledim de kurtuldum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aramya Msconfig yaz gir ordan hizmetlerden windows olay günlüğü kapalı ise onu aç. Ondan dolayı mağaza açılmıyor olabilir.
Ayırca ben sürekli güncelliyorum w10 2 yıldır sorun yok...

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Windows geri yükleme nokta varsa seçip geri yükleyin

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hizmetler'de windows update kapalıysa giremezsin.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aramya Msconfig yaz gir ordan hizmetlerden windows olay günlüğü kapalı ise onu aç. Ondan dolayı mağaza açılmıyor olabilir.
Ayırca ben sürekli güncelliyorum w10 2 yıldır sorun yok...
Olay Günlüğü Açık kanka
Post automatically merged:

Hizmetler'de windows update kapalıysa giremezsin.
Açık Kanka
Post automatically merged:

Windows geri yükleme nokta varsa seçip geri yükleyin
Yüklediğim Bazı Dosyalar Gider Dimi Biliyorum Yoksan Geriyüklemeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...