Süper Üye
hatırladığın son şifreyi falan gir kısmı vardı ordan bilgilerini girersen yardımcı olabilirlerarkadaşlar selam benim bi mail vardı bir şerefsiz şifre ve numara değişmiş bu siteye girdiğim mail de o zaten google hesabı kurtarmaya giriyorum bana şifre diyor giriyom yanlış diyo sonra numara ile halledeyim diyorum bi puştun numarası çıkıyo napcam bi yolu yok mudur delircem düşünüyorum burada iki senem var o kadar mesaj var bura da giderse burayı geçtim steam var of lütfen yardım edin
olmuyor be birader kafayı yedim işin en saçma tarafı da şu benzer konum kullan diyo sabit masa üstümden deniyorum yine aynı şeyi diyor lan daha nerden girebilrimhatırladığın son şifreyi falan gir kısmı vardı ordan bilgilerini girersen yardımcı olabilirler
Mail veya arayarak iletişime geçebilirsin , doğrulamak için senden bilgiler alıcaklar sanırsam onları doğruladıktan sonra hesabına erişebilirsin diye düşünüyorum.arkadaşlar selam benim bi mail vardı bir şerefsiz şifre ve numara değişmiş bu siteye girdiğim mail de o zaten google hesabı kurtarmaya giriyorum bana şifre diyor giriyom yanlış diyo sonra numara ile halledeyim diyorum bi puştun numarası çıkıyo napcam bi yolu yok mudur delircem düşünüyorum burada iki senem var o kadar mesaj var bura da giderse burayı geçtim steam var of lütfen yardım edin
kankam hangi mail ise bu mail google mı yoska baska bısıymı blmıyorum oraya mail atabilirsn sikayette bulunmak için yardımcı olacaktırlar bencearkadaşlar selam benim bi mail vardı bir şerefsiz şifre ve numara değişmiş bu siteye girdiğim mail de o zaten google hesabı kurtarmaya giriyorum bana şifre diyor giriyom yanlış diyo sonra numara ile halledeyim diyorum bi puştun numarası çıkıyo napcam bi yolu yok mudur delircem düşünüyorum burada iki senem var o kadar mesaj var bura da giderse burayı geçtim steam var of lütfen yardım edin
olmadı ofNumarayı üstüne aldıysa kurtarman çok zor. Gmail ile iletişime geçip hesabın sana ait olduğunu bir şekilde kanıtlaman lazım.
geçtim işe yaramadı adam gibi bakmıyorlar ki link veriyo o da şifre gir diyo LAN KIT ZATEN ŞİFRE YOKMail veya arayarak iletişime geçebilirsin , doğrulamak için senden bilgiler alıcaklar sanırsam onları doğruladıktan sonra hesabına erişebilirsin diye düşünüyorum.
he ya biraz öyle olduHocam tüm bilgileri almış adam anladığım kadarıyla kurtaramazsınız
teşekkürlerGoogle a ticket diye bi olay varmı bilmiyorum ama biraz araştırıp kurtarabilirsin kurulum bilgilerini bilior olman gerekior. sadece Hangi yılda kurdun vesaire diye sorular var bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?