Bundan yaklaşık 1 sene önce ürün satın alımı yapmışsınız 24 haziranda o zaman ki kullandığınız ürün ile şu zamanda kullanılan ürün asla aynı değil. FAKE yorum attırdığımı kanıtlayan bir kişi olursa bu forumda bir daha satış yapmayacağıma söz veriyorum trades attığım tüm müşterilerin ıp adreslerine bakılsın.Taraflı gibi olmasın ama ben eskiden majorun hilesini kullandığım zaman 2. gün ban yemiştim ve ban yediğimi söylediğimde sürekli üst üste maç kazanmışsın gibi saçma bi cevap verdi ki legit olarakta çok iyi oynarım daha geçen haftalarda hexware kullandım 1 günlük aldım ve aldığım süre boyunca üst üste mvp olarak maç kazandım karşıdan da çok report yedim fakat ban yemedim dediğim gibi taraflı gibi görünebilir bu yorumum ama gerçekler bunlar. Ayrıca şöyle bir şeyde ekleyeyim forumda yasak mı bilmiyorum ama sürekli olarak fake hesaplar açıp kendi hilesinin reklamını yapıyor valorant hile konularında.
Hiçbir müşterime küfür edip sunucudan atmışlığım şu zamana kadar olmadı bana edilen küfürler var idi onları görmüş olabilirsin. Yeni bir firma değilim elbet eleştirilerim olacak bunlara kabulüm ancak eleştiri dümdüz olmaz kanıt ekleyeceksin bak geç cevap veriyor bu adam diyeceksin sslerde göreceğim ben mesajlara bakmadığımı süre eklemediğimi seni mağdur ettiğimi dümdüz yorum yazıp karalamakla olmaz.Geçmiş olsun ne kadar doğru bilmiyordum da iki üç müşteri ile küfürleşmeli bir kaç olay da yaşanmış galiba. Yorum yapacaktır major zaten görünce burayı bir de ondan dinleriz
Buraya yorum atan herkes ürünümü satın alıp kullanan müşterilerim sadece buradan denk gelip de ürün almıyorlar tek beni görüp gelebilecekleri yer burası değil tabii ki benim hakkımda bir şey gördüklerinde yorum atacaklar bundan daha doğal ne olabilir ? hangisi yeni dediğin hesap buradan yorum atanlardan birisini seç dekontu ile birlikte atacağım eğer dediklerimde ben haklıysam benden özür dileyeceksin. Konuyu daha fazla kirletmene gerek yok bana telegramdan ya da discorddan ulaş buradan benim hakkımda yazan müşterilerimin dekontları ile birlikte sana atayım sende adam gibi gelip burda özür dile benden.Bu konunun altına bile yorum attırıyosun 2-3 tane mesajlı yeni açılmış hesapları dedemmi yolluyor konuya? @MAJORR
En doğrusunu yapıyorsun referans ve yorumlarını inceleyerek kafanda oluşuyorsa senin için en iyisi odur zaten. Bende majordan yorumlarına bakarak gelip aldım pişman değilim. 20 gün olmuş tanışalı insanların atıp tutmasını görünce hakkında ne kadar doğru bir seçim yaptığımı bir kere daha fark ettim.Söz meclisten dışarı artık o kadar çok bu durumu yaşadım ki herkesin aynı olduğuna kanaat verdim. Sağlam bildiğim 1-2 site/kişi hariç kimseden hile alışverişi yapmıyorum, sizede tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?