Major System Valorant Hack

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Merhabalar, kardeşimizin konuşmalarını burada görüntüleyebilirsiniz, ilk başta bana hileyi kuramayacağını ban yediğim için onun ürününü kopyalayacağımı iddia ediyor. SS leri şimdi paylaşmamın sebebi anlattıklarımdan kendini tanıyıp kendi kendini ben daha yazmadan bulabileceğini tahmin ettiğim içindir yukarıda da gördüğünüz gibi kendisini hızlıca tanıyıp bu şekilde ss lerini atıp savunmaya geçmiş, Ben size bu şekilde benimle konusmasını göndereyim siz de bu konusmalardan yola cıkarak bu arkadaşla alışverişine devam edebilir ve alır almaz kullanmadan refinizi yazıp ban yiyene kadar devam edebilirsiniz, yedikten sonra benim gibi yedek bilgisayarınıza kurdururken veya arkadaşınıza kurdururken bi takım sorunlarla yüzleşebilirsiniz ama üstüne giderseniz bi şekilde kurdurabilirsiniz, İyi forumlar
Dostum sen ne utanmaz adamsın aramızda ki samimiyetten dolayı konuşmalarımda argo kullanabiliyorum ki benimle samimi olan herkes bilir 2. olarak sana demişim ki yeni ürün var onu kurarız ve senin arkadaşın bana yazdı ben ona 30 günlük 0 dan ürün kurulumu yaptım ürünü 20 günden fazla kullandı arkadaşın sana söylemedi galiba ? Reff kullanmadan yazılsaydı 9 10 gün kadar kullandığında benimle burada traden olurdu. kim bu aldığın ürün boşa mı gitti arkadaşına 30 günlük kurdum sonradan beğendiğini söyleyip feedback bıraktı sunucuya sen ne utanmaz adamsın be kardeşim

resim_2025-05-24_122445682.png

Son düzenleme:
MEMORY DOCTOR
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
:peepoNice:meyve veren ağaç taşlanıyor her zamanki gibi. çoluk çocukla uğraşmak zorunda olduğu bir piyasada çalışmak zorunda olduğu için major kardeşime sabır diliyorum.
kimsenin meyveli ağaca taş attığı b**k attığı yok çoluk çocukla da uğraştığı yok Aklımızı yazılanları taraf tutmaktansa sorunu anlamaktan yana kullanalım

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
kimsenin meyveli ağaca taş attığı b**k attığı yok çoluk çocukla da uğraştığı yok Aklımızı yazılanları taraf tutmaktansa sorunu anlamaktan yana kullanalım
Kardeşim sen neyin sorunundan bahsediyorsun arkadaşını sonradan çağırdın sunucuma geldi ürünü kurdum ne anlatıyorsun sen süresi biraz erken bittiği için tekrardan key atıp yardımcı oldum sen gerçekten utanmaz bir adamsın
resim_2025-05-24_122735202.png

Üye
1 HİZMET YILI
Vallahi Major`a bu lafları nasıl diyebiliyorsun kardeşim benim... Gerçekten sizin gibi utanmaz nankör insanlar yüzünden böyle adamların emeği zamanı iyi niyeti boşa çıkıyor. Major bu piyasada tanımış olduğum en delikanlı adamdır. Sabahın körü dahi olsa uykusundan uyanıp bana yardımcı oldu. Sorun bende olmasına rağmen yardımcı oldu adamlığını gösterdi ki senin arkadaşının hilesini de kurup adamlığını göstermiş. Kuyruk acını başka yerde yaşa kardeşim. Kafana uçan ban yiyip burada adamın vermiş olduğu hizmeti kötüleyemezsin.

Üye
1 HİZMET YILI
Kanka adam o kadar açıklamış elinden ne geliyosa yapmış hala aynı boku atmaya devam ediyosun. Anladığıma göre başka ürün kuralım demiş arkadaşın gelmiş arkadaşına kurdurmuş üzerine uzatmış. Sıvıyorsun bence şuan.

MEMORY DOCTOR
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tesadüf müdür bilmem ama bana sıvamamın, nankörlük yaptığımı iddia eden arkadaşların bu foruma birinin 1 ay bir diğerinin 2 ay önce bu foruma katılıp sadece bu forum üzerinden valorant hilesinin majorü ilgilendiren olaylarına hile tanıtımlarıyla ilgilenmeleri beni bir hayli şüphelendirdi Umarım Bilgisizliğim tesadüften kaynaklıdır :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    21 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    58 KB · Görüntüleme: 36
🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Tesadüf müdür bilmem ama bana sıvamamın, nankörlük yaptığımı iddia eden arkadaşların bu foruma birinin 1 ay bir diğerinin 2 ay önce bu foruma katılıp sadece bu forum üzerinden valorant hilesinin majorü ilgilendiren olaylarına hile tanıtımlarıyla ilgilenmeleri beni bir hayli şüphelendirdi Umarım Bilgisizliğim tesadüften kaynaklıdır :)
Bilgisizliğin tamamen tesadüften kaynaklı sallama zahmeti yerine okuma zahmetinde bulunursan arkadaş 2 3 mesaj önce yukarıya satın aldığına dair faturasını atmış.

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bak bakiyim ben kaç aydır üyeyim

Üye
1 HİZMET YILI
Yeni katıldım ve Valorant hilesi için üye oldum foruma, Major ile tanıştım ve boş zamanım oldukça forumda Major ile ilgili forumların altına yazı yazıyorum çünkü deneyimlediğim ve insanlara yardımcı olabileceğim için. Olur olmadık bilmediğim şeylerin altına yazmam kanka ben insanlar yanlış bilgilenebilir diye. Tamamen tesadüften değil, aklının fesata çalışmasıyla ilgili bir durum.

1Sb5d2.webp

Önceden de attım ama bir daha gör diye atıyorum satın aldığıma dair faturam.

1Sbd7z.webp

Son düzenleme:
Üye
1 HİZMET YILI
Majoru tanıdığım tarih ayın 8 9 u hesabı açtığım tarih ayın 14ü bu da sitesinden ayın 11 inde aldığıma dair faturam ve sunucusuna bıraktığım feedback tarihi başka soru ?
1Sbq69.png
1Sb4Mo.webp

Üye
1 HİZMET YILI
asıl hesabımı bulamadıgım için yeni hesap açtım isterseniz kanıtlı discordda gösterebilirim btw. Major bu konular altındaki tek kaliteli ve güvenilir adam.