Dostum sen ne utanmaz adamsın aramızda ki samimiyetten dolayı konuşmalarımda argo kullanabiliyorum ki benimle samimi olan herkes bilir 2. olarak sana demişim ki yeni ürün var onu kurarız ve senin arkadaşın bana yazdı ben ona 30 günlük 0 dan ürün kurulumu yaptım ürünü 20 günden fazla kullandı arkadaşın sana söylemedi galiba ? Reff kullanmadan yazılsaydı 9 10 gün kadar kullandığında benimle burada traden olurdu. kim bu aldığın ürün boşa mı gitti arkadaşına 30 günlük kurdum sonradan beğendiğini söyleyip feedback bıraktı sunucuya sen ne utanmaz adamsın be kardeşimMerhabalar, kardeşimizin konuşmalarını burada görüntüleyebilirsiniz, ilk başta bana hileyi kuramayacağını ban yediğim için onun ürününü kopyalayacağımı iddia ediyor. SS leri şimdi paylaşmamın sebebi anlattıklarımdan kendini tanıyıp kendi kendini ben daha yazmadan bulabileceğini tahmin ettiğim içindir yukarıda da gördüğünüz gibi kendisini hızlıca tanıyıp bu şekilde ss lerini atıp savunmaya geçmiş, Ben size bu şekilde benimle konusmasını göndereyim siz de bu konusmalardan yola cıkarak bu arkadaşla alışverişine devam edebilir ve alır almaz kullanmadan refinizi yazıp ban yiyene kadar devam edebilirsiniz, yedikten sonra benim gibi yedek bilgisayarınıza kurdururken veya arkadaşınıza kurdururken bi takım sorunlarla yüzleşebilirsiniz ama üstüne giderseniz bi şekilde kurdurabilirsiniz, İyi forumlar
kimsenin meyveli ağaca taş attığı b**k attığı yok çoluk çocukla da uğraştığı yok Aklımızı yazılanları taraf tutmaktansa sorunu anlamaktan yana kullanalımmeyve veren ağaç taşlanıyor her zamanki gibi. çoluk çocukla uğraşmak zorunda olduğu bir piyasada çalışmak zorunda olduğu için major kardeşime sabır diliyorum.
Kardeşim sen neyin sorunundan bahsediyorsun arkadaşını sonradan çağırdın sunucuma geldi ürünü kurdum ne anlatıyorsun sen süresi biraz erken bittiği için tekrardan key atıp yardımcı oldum sen gerçekten utanmaz bir adamsınkimsenin meyveli ağaca taş attığı b**k attığı yok çoluk çocukla da uğraştığı yok Aklımızı yazılanları taraf tutmaktansa sorunu anlamaktan yana kullanalım
Bilgisizliğin tamamen tesadüften kaynaklı sallama zahmeti yerine okuma zahmetinde bulunursan arkadaş 2 3 mesaj önce yukarıya satın aldığına dair faturasını atmış.Tesadüf müdür bilmem ama bana sıvamamın, nankörlük yaptığımı iddia eden arkadaşların bu foruma birinin 1 ay bir diğerinin 2 ay önce bu foruma katılıp sadece bu forum üzerinden valorant hilesinin majorü ilgilendiren olaylarına hile tanıtımlarıyla ilgilenmeleri beni bir hayli şüphelendirdi Umarım Bilgisizliğim tesadüften kaynaklıdır
bak bakiyim ben kaç aydır üyeyimTesadüf müdür bilmem ama bana sıvamamın, nankörlük yaptığımı iddia eden arkadaşların bu foruma birinin 1 ay bir diğerinin 2 ay önce bu foruma katılıp sadece bu forum üzerinden valorant hilesinin majorü ilgilendiren olaylarına hile tanıtımlarıyla ilgilenmeleri beni bir hayli şüphelendirdi Umarım Bilgisizliğim tesadüften kaynaklıdır
Yeni katıldım ve Valorant hilesi için üye oldum foruma, Major ile tanıştım ve boş zamanım oldukça forumda Major ile ilgili forumların altına yazı yazıyorum çünkü deneyimlediğim ve insanlara yardımcı olabileceğim için. Olur olmadık bilmediğim şeylerin altına yazmam kanka ben insanlar yanlış bilgilenebilir diye. Tamamen tesadüften değil, aklının fesata çalışmasıyla ilgili bir durum.Tesadüf müdür bilmem ama bana sıvamamın, nankörlük yaptığımı iddia eden arkadaşların bu foruma birinin 1 ay bir diğerinin 2 ay önce bu foruma katılıp sadece bu forum üzerinden valorant hilesinin majorü ilgilendiren olaylarına hile tanıtımlarıyla ilgilenmeleri beni bir hayli şüphelendirdi Umarım Bilgisizliğim tesadüften kaynaklıdır
Majoru tanıdığım tarih ayın 8 9 u hesabı açtığım tarih ayın 14ü bu da sitesinden ayın 11 inde aldığıma dair faturam ve sunucusuna bıraktığım feedback tarihi başka soru ?Tesadüf müdür bilmem ama bana sıvamamın, nankörlük yaptığımı iddia eden arkadaşların bu foruma birinin 1 ay bir diğerinin 2 ay önce bu foruma katılıp sadece bu forum üzerinden valorant hilesinin majorü ilgilendiren olaylarına hile tanıtımlarıyla ilgilenmeleri beni bir hayli şüphelendirdi Umarım Bilgisizliğim tesadüften kaynaklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?