Makina ban limitine ulaştı yeni hesap işe yaramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, 1 sene önce Ring of Elysium'da ban yedim ve yeni hesaplar açıp oynamaya devam ettim. Fakat artık yeni hesap açamıyorum oyun önceden sisteminizde zararlı dosya tespit edildi gibi bir yazı çıkıyor ve kapanıyor o hesaba ban atmıyor fakat oyuna girişe izin vermiyor bilgisayardın. Bir kaç hwid change yazıp arattığım program denedim açılır gibi yaptı menü vs. gezebildim oyunda fakat tam maça girecekken yine uyarıyı verdi ve kapandı. Bu konuda tam bir bilgim olmadığı için bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. Sistemde neyden dolayı biliyor ola bilir ? hdd ve ssd adreslerini değiştirdim işe yaramadı. Başka bir yöntem bilginiz var mı ?

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Makina pilini tak çıkar kardeşim

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
O oyunu bir mesela c diskin varsa d diski yap c diskinde ne işe yarıyan oyundur programdır d ye at c diskini formatla ve tekrar d diskindeki programları c ye at dene baştan bu sayede hem format atmış oclan hem de pc rahtmalış oclak ve hiç bir şeyin silinmemiş olcak

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hwid banını nerede attıgın bulman lazım önce kimi oyun mac adresi filan atıyo onları degiştirip girebiliyorsun

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bios pilini sök tak , Modemi resetle , %temp% deki dosyaları temizle , oyunu sil yeniden kur (Çözüm olmaya bilir) , Son çare Bilgisayarı Formatla .

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Pili sök ve tak, sistemi formatla makinen ban yemiş bir daha Rules of Survivala giremezsin

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bende ilk rules sandım da tekrar okuyunca "rules donanım atmıyorki len" dedim içimden xd

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
en garanti çözüm bilgisayarı formatlamak olacaktır, aynı modeme bağlanıp farklı bir bilgisayardan giriş yapabiliyor musun?

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
O oyunu bir mesela c diskin varsa d diski yap c diskinde ne işe yarıyan oyundur programdır d ye at c diskini formatla ve tekrar d diskindeki programları c ye at dene baştan bu sayede hem format atmış oclan hem de pc rahtmalış oclak ve hiç bir şeyin silinmemiş olcak
Post automatically merged:

Pili sök ve tak, sistemi formatla makinen ban yemiş bir daha Rules of Survivala giremezsin

Son düzenleme:
Trying To Do Better
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Remove the bios battery, reset the modem, clean the files in% temp%, delete the game, re-install (May not be the solution), Last resort Format Computer.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Spoofer lazım sana paralı ücretsiz spooferleri dene belki kalkar roe o kadar şey değil ben de apexde yedim hwid ban valla oynayamıyorum ücretli spoofer lazım oynamam için onlar da çok pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...