Seçkin Üye
bekleme odaları genelde yarı steril alanlarda yer alıyor ama inan sigara kullanıyorsan içmeden yapamıyacağına emin olabilirsin heryeri kapalı hava almayan odalarda maskelerle oturuyorsunBir arkadaşım ameliyathane hemşiresiydi doktor bekleme odasında sigara içerken çocuk demiş hocam bu doğrum burda sigara içiyorsunuz ama diye hoca demişki bu sigara kaç bin derecede yanıyor ucu sence hangi mikrop buna dayanabilir buda böyle işte ameliyat hanede her bok olur benim görüşümce
yardımcı olmak iyi hissettiriyor insanasıkıntı bi meslek
bu gerçekmi yaBir arkadaşım ameliyathane hemşiresiydi doktor bekleme odasında sigara içerken çocuk demiş hocam bu doğrum burda sigara içiyorsunuz ama diye hoca demişki bu sigara kaç bin derecede yanıyor ucu sence hangi mikrop buna dayanabilir buda böyle işte ameliyat hanede her bok olur benim görüşümce
çalıştığım tüm yerlerde gördümbu gerçekmi ya
Dahada abartı birşey duymak istiyorsan ameliyatdaki doktora pamdik atıp kaçmıştıallahım ya
Teşekkür ederim inşallah devam edebileceğim günler gelecekVallaha zor iş şimdiden kolay gelsin sana
hahahaha allahım akıl fikir versin ağlıycam şimdi yaDahada abartı birşey duymak istiyorsan ameliyatdaki doktora pamdik atıp kaçmıştı
midesi bulanan doktor görmedimAdamı keserken midesi bulanan doktor oluyomu LoL
İnsanlar uyanırken söylediklerini zaten etkisini fazlasıyla gösteriyor2 kere ameliyat oldum o narkozu yemek varya çok güzel yaaa
benziyor ama değilO büyük ışıkları önceden uzaylı ufosu sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?