İzledim dostum güzeldir oradaki adam sence hain mi yoksa sadık birimi o hala soru işaretidir kafamdalast kingdom izledim güzel bi film izleyebilirsin
Bence de Bu başlık hem etkileşim için bu günlerde hemde vakit geçirmemizi sağlamak için birebir ne tarz filmler seversin bildiğim var ise paylaşayımrez benimde yeni filmlere ihtiyacım var
Talihsiz Serüvenler DizisiNetflix kullanıyorsan eğer,
Dont F*ck With Cats
Talihsiz Serüvenler Dizisi
How i Meet Your Mother
Doctor Who
La Casa De Papel
Talihsiz serüvenler dizisi gibisi yoktur sana o kadar diyeyim. Özellikle Disney ve Warner Bros. yapımı şeyleri seviyorsan şiddetle tavsiye ederim. Dont Fuck With Cats'e gelince izledikten sonra neler hissedeceksin bakalım merak ediyorum doğrusu.Talihsiz Serüvenler Dizisi
Dont F*ck With Cats
Hiç duymadım bile diğerlerini izledim kesinlikle bakıcam. Aralarında favorim How i meet your wait for it Mother
Kesinlikle geri dönüş yapıcamTalihsiz serüvenler dizisi gibisi yoktur sana o kadar diyeyim. Özellikle Disney ve Warner Bros. yapımı şeyleri seviyorsan şiddetle tavsiye ederim. Dont Fuck With Cats'e gelince izledikten sonra neler hissedeceksin bakalım merak ediyorum doğrusu.
Benim de bir kedim var. Fakat hassas bir yapıya sahipsen özellikle de hayvanlar konusunda, ilk kısımlarda biraz zorlanacaksın izlerken. Fakat lütfen izlemeyi bırakma. Zaten 3 bölüm. Her insanın izlemesi gerek diye düşünüyorum.Kesinlikle geri dönüş yapıcamBenim de bir kedim var umarım bu tüylü dostlarımızla ilgili bir şeydir
Şu an beni benden aldım o zaman ben izlemeye kaçar. Saf sevgi zaten anne baba ve hayvanlarda her insanın bir dostu olması gerektiğini düşünüyorum.Benim de bir kedim var. Fakat hassas bir yapıya sahipsen özellikle de hayvanlar konusunda, ilk kısımlarda biraz zorlanacaksın izlerken. Fakat lütfen izlemeyi bırakma. Zaten 3 bölüm. Her insanın izlemesi gerek diye düşünüyorum.
arthdal chronicles kore fantastik filmdir izle dostum seviceksindir ( kılıc kalkan fantastik)benimde film önerisine ihtiyacım var
Çıktığı gün bir gecede bitirdim oyunlarını ve kitaplarını okuduktan sonra kendimi durduramadım zatenThe witcher izlemeden geçme bro
Benim adım Spartacus değilkivikingler ve spartacus favorımdir
BakıcamGhost Wars izlemelisin
Uzun bir süre izlemeyi ertelediğim eski olmasından dolayı izledikten sonra çok beğendiğim filmdir brad pitt zaten rahatsız rollerini efsane oynuyor.12 Maymun tavsiye ederim. Bu zamanlarda çok manidar bir film olmuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?