☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
peki etkilimi hocam indircem şimdideGridinSoft ile taratabilirsin. 7 gün ücretsiz kullanım seçeneğiyle temizlersin sonra da. Güzel ve iyi bir tespit sistemi var.
şuan tam tarama yapıyorum pc yipeki etkilimi hocam indircem şimdide
Dediğim gibi: İyi bir tespit sistemi var. Denemekten zarar gelmez, öneririm. Kurduktan sonra ekranın sağ aşağısında 7 gün ücretsiz seçeneği gelince, E-mail ile onaylayıp temizleyebilirsin sonra.peki etkilimi hocam indircem şimdide
Post automatically merged:
şuan tam tarama yapıyorum pc yi
eyvallah tamam reis bi deneyeceğim combofix sence nasılDediğim gibi: İyi bir tespit sistemi var. Denemekten zarar gelmez, öneririm. Kurduktan sonra ekranın sağ aşağısında 7 gün ücretsiz seçeneği gelince, E-mail ile onaylayıp temizleyebilirsin sonra.
Windows 7 işletim sisteminde çalışıyor sadece bildiğim kadarıyla. İlk ve son kez geçen sene kullanmıştım. İyi mi, kötü mü bilemiyorum ama iyi biliniyor o da.tamam reis bi deyeceğim combofix sence nasıl
sağol reis onuda bir deneyeceğim şimdi tam taramada 3 trojan çıktı zatenWindows 7 işletim sisteminde çalışıyor sadece bildiğim kadarıyla. İlk ve son kez geçen sene kullanmıştım. İyi mi, kötü mü bilemiyorum ama iyi biliniyor o da.
kesinlikle katılıyorum combofix 1 numaracombofix..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?