Manga okumaya nasıl alışılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yaklaşık 2-2.5 yıldır animelerle ilgiliyim izliyorum,merak ediyorum falan. Ama inanınki manga hiç okuyamıyorum bir keresinde demon slayerin mangasını okumaya çalışmıştım çok sıkıcı gelmişti. Ne öneriyorsunuz ne gibi mangalarla okunmaya başlanabilir önerirseniz çok sevinirim

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka demon slayer gibi şeylerden değilde daha kolay şeylerden başla anlaması kolay
romantizm falan okuyarak başlarasn iyi gelebilir
Post automatically merged:

başka birşey hakkında sorun olursa yazabilirisn

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka demon slayer gibi şeylerden değilde daha kolay şeylerden başla anlaması kolay
romantizm falan okuyarak başlarasn iyi gelebilir

başka birşey hakkında sorun olursa yazabilirisn
ufak bir örnek alabilirmiyim romantizimle pek aram yokta bir kaç örnek iyi olabilir

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Yaklaşık 2-2.5 yıldır animelerle ilgiliyim izliyorum,merak ediyorum falan. Ama inanınki manga hiç okuyamıyorum bir keresinde demon slayerin mangasını okumaya çalışmıştım çok sıkıcı gelmişti. Ne öneriyorsunuz ne gibi mangalarla okunmaya başlanabilir önerirseniz çok sevinirim
Bende Dijital üzerinden manga okuma alışkanlığı hiç yok maalesef bunu aşamıyorum :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bende demon slayer ile manga okumaya başladım pek beğenmedim sanırım çizimleri garipti ustaca yapılmış çizilmiş mangaları okursan fikrin değişebilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
beğendiğin anime mangalarını okumayı denedin mi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
manga yerine anime izlemek tercihimdir manga sıkıcı olarak düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bir tek demon slayerinki denedim pek sarmadı onun dışında beğendiğim çoğu animeyi bitirdim mangalarını okumaya gerek duymadım ama yakın zamanda fmanın mangasını okumaya çalışmayı düşünüyorum
deneyin yalnız şekilde okumayı deneyin kulaklık takın keyifli şekilde deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sevdiğin mangalar üzerine yavaş yavaş okumaya başlarsan yakın zamanda alışmış olursun merak etme çok zor değil

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka Tonikaku Kawaii okuyabilirsin ingilizce biliyorsan
Horimiya okuyabilirsin
dediğim gibi hafif dğeilde ortadan başlamak istersen one piece iyi hemde uzun sıkılmadan okuyabileceğin bir seri

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka Tonikaku Kawaii okuyabilirsin ingilizce biliyorsan
Horimiya okuyabilirsin
dediğim gibi hafif dğeilde ortadan başlamak istersen one piece iyi hemde uzun sıkılmadan okuyabileceğin bir seri
One piece'e başlamaktan biraz çekiniyorum çok uzun kısa mangalardan başlamak tercihimdir "Tonikaku Kawaii" biraz baktım okunabirliği var.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
one piece şu yüzden yazdım bazı mangalar farklı türler olarak çıkıyor onepiece bunlara alışabilmen için çok iyi bir manga ama kısa istiyorsan yazdıklarım ve Orange iyi Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai kesinlikle okuman gereken bir manga aşırı sarıyor konusu başta garip gelebilir ama ilerledikçe anladığın için okuduğum en iyi mangalardandır

one piece şu yüzden yazdım bazı mangalar farklı türler olarak çıkıyor onepiece bunlara alışabilmen için çok iyi bir manga ama kısa istiyorsan yazdıklarım ve Orange iyi Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai kesinlikle okuman gereken bir manga aşırı sarıyor konusu başta garip gelebilir ama ilerledikçe anladığın için okuduğum en iyi mangalardandır
şunuda ekliyim Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru da okuyabilirsin çok iyi mangalardandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...