Manga ile ilgili sorun olursa sorabilirsin ilerleyişi gibi konular olsun serbestsin.buna bir bakınıyım.
baktım sıkıcı gibi gözüküyor vindlandsaga gibi birşey sandımManga ile ilgili sorun olursa sorabilirsin ilerleyişi gibi konular olsun serbestsin.
Başlamalısın kesinlikeDaha önce hiç manga okumadım bu ilk mangam olucak. Bunla başlamalı mıyım ilgimi çeker mi?
Manga okumaya başlamalısın bence ama bu mangayla başlamanı tavsiye etmem.Daha önce hiç manga okumadım bu ilk mangam olucak. Bunla başlamalı mıyım ilgimi çeker mi?
okumaya başlamadan önce bir önceki yorumumu okumanı tavsiye ediyorum okursan sebebini anlayacağını düşünüyorum.ilk defa bunu okuyacağım eyvallah
daha iyi anime mangaları olduğunu düşünüyorum tabi bunada başlayıp bakabilirsin.Daha önce hiç manga okumadım bu ilk mangam olucak. Bunla başlamalı mıyım ilgimi çeker mi?
Rica ederim başlarda sıkabilir ilerleyen kısımlar güzelAzda Olsa Bir Göz Gezdirdim Güzele Benziyor Teşşeküler Öneri İçin Kral @MariSTC
Çevirmiyorlar değil çeviremiyorlar seri final verdi ve daha çıkmadı yeni sezonu :/seri devam etmiyor türk çevirmenler falan çevirmiyor artık diye biliyorum
tmm o zaman kusura bakmaÇevirmiyorlar değil çeviremiyorlar seri final verdi ve daha çıkmadı yeni sezonu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?