Süper Üye
Evet baya iyi 1 sezonu okudum hep seni şaşırtıyor solo leveling, the beginning after the end okumadıysan hemen oku baya sarıyorReis bn yeni yeni manga okumaya başladım izlemek sarmıyor suan breaker okuyorum konusunu gormuşken bitmek üzere mushoku tensei yi önerirmisin okumak amaçlı izlemek değil..
bahsettiklerini okumadım dedigim gibi yeni başladım ilk serim bu breaker elimde suan witch hunter var seriden 2 tanesi bu bittikten snra onu okucaktım onerdigin mangalarıda not aldım okucam teşekkür ederimEvet baya iyi 1 sezonu okudum hep seni şaşırtıyor solo leveling, the beginning after the end okumadıysan hemen oku baya sarıyor
magic emperor :ana karakter pislik ve acımasız 70 bölüm sonra konu gelişiyor sabır lazım ama iyiben başlamayı düşünüyorum başlangiç için bir şeyler önerebilirseniz iyi olur bana da
Öneri istiyorsan 1 2 önerebilirimvallaha bende yeni başladım okumaya
Olur kardeşim vallahamagic emperor :ana karakter pislik ve acımasız 70 bölüm sonra konu gelişiyor sabır lazım ama iyi
Solo leveling : baya iyi isminden beli ikl 5 bölümde sarıyor söz yok
the beginning after the end:favorim ben fantastik türü seven birisiyim sezon finali yaptı 1 aya devamı çıkıcak
Hepsi 100 bölüm üzerinde webtoon dur en bilindikleri ve herkezin sevebileceklerini yazdım
Post automatically merged:
Öneri istiyorsan 1 2 önerebilirim
magic emperor :ana karakter pislik ve acımasız 70 bölüm sonra konu gelişiyor sabır lazım ama iyiOlur kardeşim vallaha
Sağol kardeşim senin fikrin hangisi ? Hangisinden başlayım ilkmagic emperor :ana karakter pislik ve acımasız 70 bölüm sonra konu gelişiyor sabır lazım ama iyi
the beginning after the end:favorim ben fantastik türü seven birisiyim sezon finali yaptı 1 aya devamı çıkıcak
Hepsi 100 bölüm üzerinde webtoon dur en bilindikleri ve herkezin sevebileceklerini yazdım
Başkaaın ayazdım gördünmü bilmiyorum ama
Çok teşekkür ederim brom, magic emperor dan başlayacağım.magic emperor :ana karakter pislik ve acımasız 70 bölüm sonra konu gelişiyor sabır lazım ama iyi
Post automatically merged:
Öneri istiyorsan 1 2 önerebilirim
solo leveling başlangıç için öneririm ama fantastik realkarnasyon istersen the beginning after the end öneririmSağol kardeşim senin fikrin hangisi ? Hangisinden başlayım ilk
Ozaman fantastik başlıyımsolo leveling başlangıç için öneririm ama fantastik realkarnasyon istersen the beginning after the end öneririm
başladın mı barihenüz okumadım ama yapacaklarım arasında var okumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?