- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
No System Safe
Banlı Üye
Tesekkür ederimgüzel hile
Tesekkür ederimgüzel hile
Pvp server lar icin hareket hızı saldırı hızı felan da şuanlık paylasmayı düşünmüyorum elimde bypass yokReis mt2 hilesi nasıl ? Ejder- baron botumu yoksa m2 kamed modun hilesi gibi bişeymi
Nasıl yani daha detaylı anlatır mısın anlamadımGörünen rakamı yazma gibi birşey yaparsan efsane olur reis ya
Vip sürümünü de çıkarmayı düşünüyorumeline sağlık güzel devamını bekliyoruz.
Projeyi özelden atarmısın bakıyımKardeşim bir soru soracağım bende coder olmaya çalışıyorum hile kodluyorum bi dedim şöyle bi d3d menülü hile kodlayayım herşey tamam kodladım herşeyi yaptım hile hazır ama tuş kombinasyonunu yapamadım kodları yazıyorum oyuna giriyorum alt tuşına basıyorum sadece 1 alt özeliğer geçiyor ondan sonra ne alta iniyor ne üste çıkıyor benim napmam lazım![]()
Krdsm esik bi çarda dene önce vermiyirsa deneyebilirsinçalısıyormu log veriyormu vermiyorsa hemen indiricem cunku log verdiğinde ban atıyor 1 gunluk![]()
Visual basic 2010 expres kur düzelirhocam win 10 kullanıyorum programa tıklıyorum açılmıyor
1 2 güne güncelleme krdsmhile fix yemiş log veriyo
Mesela oyunda ejdere baronese girmek için rakam veriyor 21452 gibi bu rakamı en hızlı yazan içeri giriyo herkese farklı sayılar veriyor. İşte bu görünen rakamı hızlıca yazması lazımNasıl yani daha detaylı anlatır mısın anlamadım
bot diyosun galiba ama onu yapmak için bypass bulmam lazımMesela oyunda ejdere baronese girmek için rakam veriyor 21452 gibi bu rakamı en hızlı yazan içeri giriyo herkese farklı sayılar veriyor. İşte bu görünen rakamı hızlıca yazması lazım
Projeyi özelden atarmısın bakıyım
krdsm sen proje at ben yapmaya çalışıyımReis burdan başka bi proje aldım pointr değiştim yaptım şimdilik de ama hala ben yapınca tuşlar olmuyor tamı tamına 4 tane projeyi sildim yapamadım diye ve sabahlara kadar uğraştım olmuyor