Mardin Kızıltepede bir araç satın almak istiyoruz ama orası biraz sıkıntılı diyorlar. Acaba aracın teröristler tarafından kullanıldı mı diye şüphedeyiz. Mardin Kızıltepede tanıdık polis arkadaşı, abisi olan var mı? Aracı sorgulayabilir mi?
terörden çok patlak çatlak araç mevcut 4 kere mardin ve hatay a araç almak için gittim 4'ü de aynı sıkıntı hasar kaydı 3 bin ama araç tavana kadar elden geçmiş şaseler podyeler motorlar işlemli oralardan hiç bir araba alınmaz ege akdeniz karadeniz iyidir
terörden çok patlak çatlak araç mevcut 4 kere mardin ve hatay a araç almak için gittim 4'ü de aynı sıkıntı hasar kaydı 3 bin ama araç tavana kadar elden geçmiş şaseler podyeler motorlar işlemli oralardan hiç bir araba alınmaz ege akdeniz karadeniz iyidir
hocam Osmaniye Adana Hatay Mardin Antep Kilis Buralardan sıkıntı olmaz pkk diyen herkes .... evladıdır ne pkk'sı pkk kalmadı ben 2 3 senedir ankaradayım sadece daha önce osmaniye ve antepte yaşadım bir çok kez kazıya doğuya gittim açıyorlar tv'yi ordan haberi görüyorlar bir bok bildiklerini zanediyorlar hiç takma hocam aynı zamanda pkk araç felan satmaz bir s.. bilemedende boş muhabbet yapmayın sen kafaya takma pkk'nın işi gücü yok para için araçmı satacak hocam allah için bırakın bu işleri bu yorumda pkk yazan kişilerin yaşları en fazla 16 17 hocam sen bakma bu gençlere bunlar televizyonda izleyip doğu insanına terörist diyenler kafaya takma pkk bitti artık pkk bir bok yapmamaz sınırlar içinde keyfine bak hocam