Teşekkürler, belki de çıkar tabii ama şirketin ilk zamanlarında pek sanmıyorum.öncelikle bu hassasiyetin içi tebrik ederim umarım startup ın istediğin gibi gider tescil işlerine çok hakim değilim ama asla ihtiyacım olmayacak deme kesinlikle karşına çıkar
ticari bi işletme kurman gerekiyor, yani bir vergi levhan olması gerekiyor markanın sana ait olduğunu doğruladıktan sonra e devlet üzerinden marka tescili başvurusu yapıyorsun 450-500 lira civarı bir para yatırıyorsun, marka sana ait oluyor.Merhaba arkadaşlar, kendi startup'ım olan tasarım atölyesi fikrini hayata geçirmeye çalışıyorum. Bu süreçte her şey yasal olsun diye uğraşırken asla ihtiyacım olmayacak ama çok istediğim bir şeyi sizlere sormak istiyorum. Markamı ve logomu nasıl tescilletebilirim? Öncesinde bir başvuru süreci var mı? Şirket bilgilerine hangi noktada ihtiyaç duyuluyor? Masraflar nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Tescil sitelerinden uzak durmaya çalışıyorum. Bu süreci kendim yönetmek istiyorum.
Şansa bağlı broTeşekkürler, belki de çıkar tabii ama şirketin ilk zamanlarında pek sanmıyorum.
cidden zor bu işide yapana allah kolaylık versın hem insanlarla uğraşmak zor hemde çok vakit alan bir işzor şeyler inşallah karşılığını alırsın
zor şeyler inşallah karşılığını alırsın
Teşekkürler arkadaşlarcidden zor bu işide yapana allah kolaylık versın hem insanlarla uğraşmak zor hemde çok vakit alan bir iş
.
Yatırımcıya ihtiyaç duyacak kadar sıkıntıya düşeceğimi sanmıyorum. Zaten freelance olarak halihazırda çalışıyorum.Kanka ayni isi bende yaptim ama soyle bir durum var sikintiya kaldigin zaman yatirimci bulabilecek misin
Agacım tamam da bak şimdi şöyle düşün ne kadar freelance çalışsan'da şimdi bir yerde bir şey oldu para kazanamamaya başladın ne yapıcaksın? mantıklı değil mi sence dediğim.Teşekkürler arkadaşlar
Yatırımcıya ihtiyaç duyacak kadar sıkıntıya düşeceğimi sanmıyorum. Zaten freelance olarak halihazırda çalışıyorum.
niye adamı demoralize ediyosun kardeşim, adam yapar bırak yapsın zorluk olacak tabi her şey yağ gibi akıp gitmiyorAgacım tamam da bak şimdi şöyle düşün ne kadar freelance çalışsan'da şimdi bir yerde bir şey oldu para kazanamamaya başladın ne yapıcaksın? mantıklı değil mi sence dediğim.
yapmıyacak kardeşim yaparsa yatırımcı şart onun iyiliği için diyorum ben sen herhalde kötülüğünü düşünüyorsunniye adamı demoralize ediyosun kardeşim, adam yapar bırak yapsın zorluk olacak tabi her şey yağ gibi akıp gitmiyor
kendi başarısızlıklarınızı başkasına yansıtmayın, niye kötülüğünü düşüneyim, batmadan çıkamazsınyapmıyacak kardeşim yaparsa yatırımcı şart onun iyiliği için diyorum ben sen herhalde kötülüğünü düşünüyorsun
Başarılar dilerim. Asla işime yaramayacak diye vazgeçme illaki işine yararMerhaba arkadaşlar, kendi startup'ım olan tasarım atölyesi fikrini hayata geçirmeye çalışıyorum. Bu süreçte her şey yasal olsun diye uğraşırken asla ihtiyacım olmayacak ama çok istediğim bir şeyi sizlere sormak istiyorum. Markamı ve logomu nasıl tescilletebilirim? Öncesinde bir başvuru süreci var mı? Şirket bilgilerine hangi noktada ihtiyaç duyuluyor? Masraflar nelerdir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Tescil sitelerinden uzak durmaya çalışıyorum. Bu süreci kendim yönetmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?