Süper Üye
hop orayı atlamışım ya ben şuanda Pera-Sensiz beni dinliyorumrock tarzı demiş arkadaş
Olur öylehop orayı atlamışım ya ben şuanda Pera-Sensiz beni dinliyorum
yaşlandık tabi kanka zaman su gibi akıyorBaşlık sahibi Marilyn Manson dinliyorum benzer öneriniz var mı demiş, millet rap müzik muhabbeti çevirmiş.
Klasikleşen Sweet Dreams'i saymazsak genelde the beatiful people veya the fight song gibi sert şarkılarını dinlerim. Zaten kendisini Resident Evil'ın soundtracklerinden beri de severim. Bence kendisine has bir türü var, alternatif veya endüstrial metal desem benziyor ama tam karşılamıyor.
korn - freak on a leash / got the life, three days grace'den animal i have become ve i have everything about you şarkılarını öneririm.
O değil de ne yaşlanmışız ya.
briggs olan bishop muBishop dinliyorum dostum bende
Sweet Child O' Mine şarkıları güzel ben hep dinlerim daha çok trap takılıyoruz
Sınava giren arkadaşlara güzel puanlar dilerim
♥♥♥
Aynen dostum imzamda da şarkısı mevcutbriggs olan bishop mu
google'a river yazarak tanışmıştım xDAynen dostum imzamda da şarkısı mevcut
Arabada bile dinlerim bass on numara vuruyor dostum
♥♥♥
En çok ta hallow dinlerimgoogle'a river yazarak tanışmıştım xD
knk telefon internetindeyüm telden yazıyorumda o rap öneren arkadaşları raporlardan ban yesinler daha söylediğim adamı bil dinleyip yazmamışlarBaşlık sahibi Marilyn Manson dinliyorum benzer öneriniz var mı demiş, millet rap müzik muhabbeti çevirmiş.
Klasikleşen Sweet Dreams'i saymazsak genelde the beatiful people veya the fight song gibi sert şarkılarını dinlerim. Zaten kendisini Resident Evil'ın soundtracklerinden beri de severim. Bence kendisine has bir türü var, alternatif veya endüstrial metal desem benziyor ama tam karşılamıyor.
korn - freak on a leash / got the life, three days grace'den animal i have become ve i have everything about you şarkılarını öneririm.
O değil de ne yaşlanmışız ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?