30 Mar 2019 #1 EthemEfe E Seçkin Üye Katılım 7 Haz 2017 Mesajlar 349 Tepki puanı 28 Ödüller 4 9 HİZMET YILI merhaba mh ailesi marvel end time diye bir oyun var sadece koreye açık adamlar vpn açıp steamden indirebiliyor ama ben yapamıyorum nedenini bilen varmıdır nasıl indiririm
merhaba mh ailesi marvel end time diye bir oyun var sadece koreye açık adamlar vpn açıp steamden indirebiliyor ama ben yapamıyorum nedenini bilen varmıdır nasıl indiririm
1 Nis 2019 #2 Alphamá A Uzman Üye Katılım 25 May 2016 Mesajlar 148 Tepki puanı 6 Ödüller 7 10 HİZMET YILI indiremiyorum derken nasıl bir indirememek ? VPN mi hata veriyor steamda oyun inerken yarıda kapatıyor mu ? Oyla 0 Olumsuz oyla
indiremiyorum derken nasıl bir indirememek ? VPN mi hata veriyor steamda oyun inerken yarıda kapatıyor mu ?
3 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 EthemEfe E Seçkin Üye Katılım 7 Haz 2017 Mesajlar 349 Tepki puanı 28 Ödüller 4 9 HİZMET YILI kralbeylerr123' Alıntı: indiremiyorum derken nasıl bir indirememek ? VPN mi hata veriyor steamda oyun inerken yarıda kapatıyor mu ? Genişletmek için tıklayın ... steam vpn kullanmama ramen oyunu indirme butonu çıkmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
kralbeylerr123' Alıntı: indiremiyorum derken nasıl bir indirememek ? VPN mi hata veriyor steamda oyun inerken yarıda kapatıyor mu ? Genişletmek için tıklayın ... steam vpn kullanmama ramen oyunu indirme butonu çıkmıyor
3 Nis 2019 #4 LexArtZ L Onaylı Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 57 Tepki puanı 12 Yaş 24 7 HİZMET YILI Vpn i sonradan açıyorsan sorun çıkarabilir vpn`i açtıktan sonra steama gir Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Nis 2019 Konuyu başlatan #5 EthemEfe E Seçkin Üye Katılım 7 Haz 2017 Mesajlar 349 Tepki puanı 28 Ödüller 4 9 HİZMET YILI LexArtZ' Alıntı: Vpn i sonradan açıyorsan sorun çıkarabilir vpn`i açtıktan sonra steama gir Genişletmek için tıklayın ... öyle yapıyorum ama olmuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
LexArtZ' Alıntı: Vpn i sonradan açıyorsan sorun çıkarabilir vpn`i açtıktan sonra steama gir Genişletmek için tıklayın ... öyle yapıyorum ama olmuyor