evet ya sıralaması da çok karışıyor kronolojik olarak izlemek isteyince de seriler yine hep birbirine girmiş durumda... ah şu zaman yolculuğu....çok kötü yaa her filmi izlemen lazım hangisini hangi sırayla izlemen gerek onu bilmen lazım
evet maalesef eski kalitesi ve tadı kalmadı üstelik shehulk ile ne kadar kötü işler de ortaya koyabileceğini gösterdi, umarım bu şekilde kalmaz hep....marvel bitti artık beyler mesaj vermeye calısıyor her film dizi izlemeyin derim.
Devamlılığa önem veren biri isen bu şekilde izlemek istersen aşağıdaki sıradan izlemeni öneririm.Bildiğim kadarıyla Marvel filmlerini/dizilerinin tamamını izlemek zorundayız olayları anlayabilmek adına, Sinema Evreninin bu şekilde olmasından memnun musunuz yoksa siz de benim gibi bunun tamamen satış taktiği olduğuna mı inanıyorsunuz?
Açıkçası ben "Marvel Evreni"nin bu şekilde her bir karakter için ayrı film/dizi çıkartabilmek adına bu kadar iç-içe olduğunu düşünüyorum
kaliteli filimler çekildiği sürece severek takip ediyorumBildiğim kadarıyla Marvel filmlerini/dizilerinin tamamını izlemek zorundayız olayları anlayabilmek adına, Sinema Evreninin bu şekilde olmasından memnun musunuz yoksa siz de benim gibi bunun tamamen satış taktiği olduğuna mı inanıyorsunuz?
Açıkçası ben "Marvel Evreni"nin bu şekilde her bir karakter için ayrı film/dizi çıkartabilmek adına bu kadar iç-içe olduğunu düşünüyorum
Kanka surekli bağlantı olmasi guzel bi anda filme adam gelse bu ne abi derim en azından nerden geldiğini bilmek güzelBildiğim kadarıyla Marvel filmlerini/dizilerinin tamamını izlemek zorundayız olayları anlayabilmek adına, Sinema Evreninin bu şekilde olmasından memnun musunuz yoksa siz de benim gibi bunun tamamen satış taktiği olduğuna mı inanıyorsunuz?
bilmeyenler icin yararli olmus. zincir hikayeye sahip filmler bunlar, birisini izlemezsen digerlerinde illa ki anlamayacagin seyler olacak.Devamlılığa önem veren biri isen bu şekilde izlemek istersen aşağıdaki sıradan izlemeni öneririm.
İşte kronolojik olarak Marvel izleme sırası:
- İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger)
- Kaptan Marvel (Captain Marvel)
- Iron Man
- Iron Man 2
- The Incredible Hulk
- Thor
- Yenilmezler (The Avengers)
- Iron Man 3
- Thor: Karanlık Dünya (Thor: Dark World)
- Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier)
- Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy)
- Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2)
- Yenilmezler: Ultron Çağı (Avengers: Age of Ultron)
- Ant-Man
- Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War)
- Black Widow
- Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming)
- Doctor Strange
- Black Panther
- Thor: Ragnarok
- Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War)
- Ant-Man ve Wasp (Ant-Man and the Wasp)
- Avengers: Endgame
- Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far from Home)
- Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings)
- Eternals
- Spider-Man: No Way Home
- Moon Knight
- Morbius
- Doctor Strange in the Multiverse of Madness
aslında evet öyle ama marvel'ın bu konuyu abarttığını düşünüyorum filmlerin tadı kalmadı gibi artıkSatış taktiği olarak sanmıyorum yıllarca süregelen bir şey zaten aynısı starwars'ta da var bir serisini izlemeden diğerini anlamıyorsun ve gayet güzle bir şey bu
bence deyine izleniyor da, seri yerine ayrı ayrı gelse daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?