26 Ağu 2022 #1 ClynX Onaylı Üye Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI Oyunu yükledim açmayı denedim driverin güncel değil güncelleyip tekrar dene dedi güncelledim bu sefer oyun açılıyor sony interative ekranında direk atıyor çözümü varmı acaba
Oyunu yükledim açmayı denedim driverin güncel değil güncelleyip tekrar dene dedi güncelledim bu sefer oyun açılıyor sony interative ekranında direk atıyor çözümü varmı acaba
Çözüm P P proracingws09 26 Ağu 2022 kanka fidye yazılımına karşı savunmayı kapatmayı denedinmi yada virus programını kapatmayı
26 Ağu 2022 #2 proracingws09 P Onaylı Üye Katılım 18 Eki 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI kanka fidye yazılımına karşı savunmayı kapatmayı denedinmi yada virus programını kapatmayı Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
26 Ağu 2022 #3 lolevreni1391 L Onaylı Üye Katılım 6 Haz 2022 Mesajlar 56 Tepki puanı 0 Yaş 24 4 HİZMET YILI vpn açık olabilir kapatıp denesene Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Ağu 2022 Konuyu başlatan #4 ClynX Onaylı Üye Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI proracingws09' Alıntı: kanka fidye yazılımına karşı savunmayı kapatmayı denedinmi yada virus programını kapatmayı Genişletmek için tıklayın ... vpn,defender falan herşey kapalı proracingws09' Alıntı: kanka fidye yazılımına karşı savunmayı kapatmayı denedinmi yada virus programını kapatmayı Genişletmek için tıklayın ... fidye yazılımı dediğin şey nedir baktım ama bulamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
proracingws09' Alıntı: kanka fidye yazılımına karşı savunmayı kapatmayı denedinmi yada virus programını kapatmayı Genişletmek için tıklayın ... vpn,defender falan herşey kapalı proracingws09' Alıntı: kanka fidye yazılımına karşı savunmayı kapatmayı denedinmi yada virus programını kapatmayı Genişletmek için tıklayın ... fidye yazılımı dediğin şey nedir baktım ama bulamadım
27 Ağu 2022 #5 proracingws09 P Onaylı Üye Katılım 18 Eki 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI kanka ee windowns 10 da olan özellik aramalara fidye yazılımı yaz çıkar onu kapatıp denemeni tavsiye ederim işe yarıyor garip bir şekilde Oyla 0 Olumsuz oyla
kanka ee windowns 10 da olan özellik aramalara fidye yazılımı yaz çıkar onu kapatıp denemeni tavsiye ederim işe yarıyor garip bir şekilde