Süper Üye
net 10bin+ üstü kardeşim EN AZSelamünaleyküm arkadaşlar kasamı satmak istiyoum ozellikleri soyle • İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 • Anakart: Gigabyte B450M S2H • Ekran Kartı: Sapphire RX 580 8GB • RAM: GAMMİX 2x8GB 3000 MHz • SSD: AData 240 GB • Kasa + PSU: GamePower 600W 80+ ne kadara gider iki sene kullandım sadece oyun için kulandım şimdiden teşekkürler
dostum eğer anlıyorsan bana net bir fiyat cıkarabilir misinşu an piyasası 10bin üstü var ilerleyen zamanlarda fiyatlarda yükseliş olursa seninki de baya üstüne koyar
ve senden de rica ediyorum fiyat çıkarabilri misiniz?net 10bin+ üstü kardeşim EN AZ
eyvallah kardeşimdostm hesaplama yaptım bek detaylı armamadım ama 14 k rahat satabilrsin belki alıcak kişiye 15 16 ya satabilrin ama 14 net var
şu an 13bin tl ederdostum eğer anlıyorsan bana net bir fiyat cıkarabilir misin
ve senden de rica ediyorum fiyat çıkarabilri misiniz?
şu an 13bin tl eder
bende fiyatlara baktım ekran kartım şu an stoklarda yok en son 17k civarıydı ben baktığımda şimdi daha da uçmuştur ama iki senedir kullanıyorum 14.500 gibi fiyat koymalıyım bence pazarlıkla falan 13.5 en kotu 13 ama daha aza gitmemeli diye düşündüm sizce olur muTemiz ise ve alıcıyı bulursan 15 bin tlye gider bence
aynen öyle 13bi altına gitmemeli çünkü fiyatlar aşırı yükseliyorbende fiyatlara baktım ekran kartım şu an stoklarda yok en son 17k civarıydı ben baktığımda şimdi daha da uçmuştur ama iki senedir kullanıyorum 14.500 gibi fiyat koymalıyım bence pazarlıkla falan 13.5 en kotu 13 ama daha aza gitmemeli diye düşündüm sizce olur mu
12 bin felan ama satma parçalar yükseliyor daha yükselirSelamünaleyküm arkadaşlar kasamı satmak istiyoum ozellikleri soyle • İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 • Anakart: Gigabyte B450M S2H • Ekran Kartı: Sapphire RX 580 8GB • RAM: GAMMİX 2x8GB 3000 MHz • SSD: AData 240 GB • Kasa + PSU: GamePower 600W 80+ ne kadara gider iki sene kullandım sadece oyun için kulandım şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?