Saolasın dost52 56 dereceler güzel dereceler için rahat olsun
kasayı temizlemeni öneririm bide macunlarıda kontrol et bence
dereceler içinmi ses içinmiKasayı temizle ilk önce
eywallah dostknk söylediğin o sıcaklık aralığı normaldir ya
Oda iyiymiş kralbenimki 85 90 dayanıyor ben takmıyorum senin taktığına bak
Sapphire R9 280 GDDR5 - 8 GB RAM - AMD A10 7870K dün aldım sistemiSistem özelliklerini konuya ekler misiniz?
Ayrıca hangi tarihten beri kullanıyorsunuz?
Ekran kartınızın yorumlarına baktığımda 75 dereceleri rahat görenler olmuş fakat Ekran kartları için 85 hatta 90 dereceye kadar sorun olmaz.Sapphire R9 280 GDDR5 - 8 GB RAM - AMD A10 7870K dün aldım sistemi
Yani sıcaklık değerleri normal peki bu ses sorununu nasıl çözebilirim valorant girince çok ses veriyor aşırı fazlaEkran kartınızın yorumlarına baktığımda 75 dereceleri rahat görenler olmuş fakat Ekran kartları için 85 hatta 90 dereceye kadar sorun olmaz.
Kasa içine egzoz fanları takarak hava akışını rahatlatabilirsiniz.
Bu sesin sadece fan sesiyse bunda bir sorun yok.Yani sıcaklık değerleri normal peki bu ses sorununu nasıl çözebilirim valorant girince çok ses veriyor aşırı fazla
boştayken çok rahatsız edici ses gelmiyor aşırı değil fakat oyuna girince ses fazlaşıyor msi after burner uygulamasından neyi ne yapmam gerektiğini öğretirseniz sevinirimBu sesin sadece fan sesiyse bunda bir sorun yok.
Boştayken bile çok ses geliyorsa eğer bu ekran kartının fanlarıysa rpm hızlarını msi afterburner gibi bir programla ayarlayabilirsiniz.
boştayken çok rahatsız edici ses gelmiyor aşırı değil fakat oyuna girince ses fazlaşıyor msi after burner uygulamasından neyi ne yapmam gerektiğini öğretirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?