masaüstü pc ye bluetooth kulaklık bağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kulaklığı Pc ye bağladım lakin pubg mobile emülatör de mikrofon açıkken benim sesim karşıya gidiyor karşının sesi bana gelmiyor, mikrofonu kapatınca karşının sesi bana geliyor ve doğal olarak benim ses gitmiyor bu konuda sıkıntı yaşayan ve çözüme ulaşan var mı iyi akşamlar.

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
1.ilk önce bluetot kulaklığı aktif et.
2.Windows da ses denetim masasından hoparlör ve microfon ayarını yap
3.Sonra emülatör ayarlarında ses giriş çıkış var oradan da bluetot cihazını seçersin
4. oyuna en son gireceksin oyun açıkken ayar yapılamaybiliyor

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bluetooth ses cihazınızı açın ve bulunabilir hale getirin.
Cihazınızı bulunabilir duruma getirme şekliniz cihaza bağlıdır. Cihazı kontrol edin veya nasıl yapıldığını öğrenmek için üreticinin Web sitesini ziyaret edin.
Bilgisayarınızda açık değilse Bluetooth'u açın. Bunu yapmak için Başlangıç düğmesini, ardından Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve diğer cihazlar öğelerini seçip Bluetooth'u açın.
Bluetooth'u açmak için işlem merkezini de kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için görev çubuğundan işlem merkezi > Bluetooth öğelerini seçin.
Not

İşlem merkezinde Bluetooth seçeneği yoksa Başlangıç düğmesini, ardından Ayarlar > Sistem > Bildirimler ve eylemler öğelerini seçin. Hızlı işlemler altından Hızlı işlemleri ekleyin veya kaldırın'ı seçin ve Bluetooth'u açın.
İşlem merkezinde Bağlan'ı ve ardından cihazınızı seçin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...