kanka bilgisayarda hemen hemen yeni kurdum bir sistem var ve yeniden kurmak nerdeyse günlerimi alir o yüzden yapamam internette arastirmalarimın sonucu sistem dosyasi vs bir seyler gibi gorunuyor ama virüste olabilir diyolar boyle bir durum varsa nerden bilecegim ayrica virüslük bir sey bilgisayara ne indirdim ne kurdum kurdugum 2 sey vpn birisini daha onceden denemistm zaten cr4ck dosyasi falan indirsem hadi dicem deikilemde kaldıysan temiz bi format at gitsin
ne gun almasi vur win 10 temiz bisi olmazkanka bilgisayarda hemen hemen yeni kurdum bir sistem var ve yeniden kurmak nerdeyse günlerimi alir o yüzden yapamam internette arastirmalarimın sonucu sistem dosyasi vs bir seyler gibi gorunuyor ama virüste olabilir diyolar boyle bir durum varsa nerden bilecegim ayrica virüslük bir sey bilgisayara ne indirdim ne kurdum kurdugum 2 sey vpn birisini daha onceden denemistm zaten ***** dosyasi falan indirsem hadi dicem de
Post automatically merged:
c****rack
kaynak izleyici den kontrol et görev yöneticisindn kapat ve silselam oncelikle konuyu nereye acacagim hakkinda hicbir fikrim olmadigi icin direkt actim yetkililer düzeltirse sevinirim
masaüstüme "removable storage devices" adli bir klasor geldi ve ici bostu yalniz hicbir sekilde silinmiyodu sonra baska bir seyle ilgilenirken birkac dakika icinde kendi kendini silmis nedir bu dosya?
kardesim icinde programlarim var diyorumne gun almasi vur win 10 temiz bisi olmaz
o zaman yapmadan once dusuncektinkardesim icinde programlarim var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?