Süper Üye
ona nazaran rocket dock biraz daha pratikBuna benzer olarak Fanceas var ve baya kaliteli onada bakmanızı tavsiye ederim.
Kişiden Kişiye Değişirona nazaran rocket dock biraz daha pratik
Teşekkür ederim bu mesajın beni biraz daha iştahlandırdıAnlatım tarzın çok iyi ve detaylı böyle konuların devamını dilerim umarım devam edersin
Farketmemiştim yanlış link koymuşum teşşekür ederim düzelttim tekrar kontrol edebilirsin.hareketli wallpaper indirme linkini bir daha kontrol eder misin
Evet oluyor, sistemin iyi ise kullanmanı isterim yoksa bilgisayarında oyunda iken droplar yiyebilirsin.3 yıldır kullandığım programdır Rocketdock teşekkürler faydalı konu. Hareketli masaüstü kullanımının performansa etkisi oluyor mu peki ?
Rica ederimTeşekkürler
Desene kaldık tarla manzaralı wallpaper'laraFarketmemiştim yanlış link koymuşum teşşekür ederim düzelttim tekrar kontrol edebilirsin.
Post automatically merged:
Evet oluyor, sistemin iyi ise kullanmanı isterim yoksa bilgisayarında oyunda iken droplar yiyebilirsin.
hahahaha sadelik iyidir,siyah arka plan kullanDesene kaldık tarla manzaralı wallpaper'laraTeşekkürler
hahahaha sadelik iyidir,siyah arka plan kullan
düzelttim dostum tekrar bakabilirsin
how can I share my pc specsRocket Dock masaüstünü temiz tutmak için güzel bir uygulama.
Masaüstü görüntüsü için Steam üzerinden Wallpapers HD'yi de kullanabilirsiniz.(Ücretli)
how can I share my pc specs
kendi zevkine göre benzetezbiliyorsun dostum orası sana kalmışmac book'a benzemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?