Evet, maske kullanımının hala yaygın olduğu ülkeler arasında Çin, Kore ve Japonya da yer alıyor. Bunun birkaç farklı sebebi olabilir. İlk olarak, bazı Asya ülkelerinde yüksek nüfus yoğunluğu, hava kirliliği ve kalabalık toplu taşıma araçları gibi faktörler, solunum yolu hastalıklarının daha yaygın olmasına ve bireylerin korunmaya yönelik daha fazla önlem almasına neden olabilir. İkinci olarak, bazı Asya kültürlerinde grip, soğuk algınlığı gibi yaygın solunum yolu hastalıkları, genelde maske kullanımı ile önlenmeye çalışılır. Bunun yanı sıra, bazı insanlar da maske kullanımının kişisel hijyen konusunda önemli bir rol oynadığına inanır ve başkalarını korumak için maske takarlar. Sonuç olarak, maske kullanımının Asya ülkelerindeki yaygınlığı birkaç farklı sebebe bağlı olabilir ve bölgenin kültürü, yaşam tarzı ve çevresel faktörler de rol oynayabilir.Farkettim ki çin kore ve japonyada insanlar hala maske kullanıyor bunun bilmediğimiz bir sebebi mi var ben mantık olarak kişisel hijyenden dolayı diye düşündüm ama emin de olamadım
ama bu korona öncesinde böyle değildi bir şey buna etkili oldu. Koronadan önce de solunum yolu hastalıkları vardı ama kullanmıyorlardıEvet, maske kullanımının hala yaygın olduğu ülkeler arasında Çin, Kore ve Japonya da yer alıyor. Bunun birkaç farklı sebebi olabilir. İlk olarak, bazı Asya ülkelerinde yüksek nüfus yoğunluğu, hava kirliliği ve kalabalık toplu taşıma araçları gibi faktörler, solunum yolu hastalıklarının daha yaygın olmasına ve bireylerin korunmaya yönelik daha fazla önlem almasına neden olabilir. İkinci olarak, bazı Asya kültürlerinde grip, soğuk algınlığı gibi yaygın solunum yolu hastalıkları, genelde maske kullanımı ile önlenmeye çalışılır. Bunun yanı sıra, bazı insanlar da maske kullanımının kişisel hijyen konusunda önemli bir rol oynadığına inanır ve başkalarını korumak için maske takarlar. Sonuç olarak, maske kullanımının Asya ülkelerindeki yaygınlığı birkaç farklı sebebe bağlı olabilir ve bölgenin kültürü, yaşam tarzı ve çevresel faktörler de rol oynayabilir.
Virüsten Dolayı Olabilir mi acabaFarkettim ki çin kore ve japonyada insanlar hala maske kullanıyor bunun bilmediğimiz bir sebebi mi var ben mantık olarak kişisel hijyenden dolayı diye düşündüm ama emin de olamadım
ne virüsü ?Virüsten Dolayı Olabilir mi acaba
knk gereksiz bir şey ya kullanmaya gerek yok. oksijen almak istemiyorsan kullanabilirsin.Farkettim ki çin kore ve japonyada insanlar hala maske kullanıyor bunun bilmediğimiz bir sebebi mi var ben mantık olarak kişisel hijyenden dolayı diye düşündüm ama emin de olamadım
Hava kirliliği denilince akla ilk gelen yer HindistanAdamların haliyle nufusu çok nufusun çok olduğu yerde hava kirliliğide hatsafada dır astım,broşit gibi hastalıklar hava kirliliğinden olduğu için onlarda bu şekil önlem alıyorlar,Hali hazırda covid dönemini yeni atlatmış bir yer bence adamlar bunların psikolojisinden çıkmamışlar
Hastalığı ve hava kirliligini vesaire yi geçersek maskeyi moda için takan bile var adamlarda
Hava kirliliği denilince akla ilk gelen yer Hindistanonlar da ne maske ne bir şey ve nüfus felaket çok çözemedim onları ya nasıl yaşıyorlar bence bağışıklık kazanmışlar XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?