Maske kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bazı insanlar yüzlerini gizlemek için takıyor covid ile alakası yok arkadaşım yüzünü beğenmiyordu ondan biliyorum

Üye
3 HİZMET YILI
çin ve kore gibi yerler yüksek sanayi bölgesi olduğu için hava kirliliği çok fazla var bundan dolayıda birçok hastalık havadan yayılıyor ve nüfus çok fazla olduğu için covid gibi hastalıklar bitmek bilmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Asya bölgesinde insanlar tarz için bile kullanıyorlar.:balik:

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oradaki insanlar kendilerine dikkat ediyor sadece nüfus kalabalıklığından değil araba egzozundaki zehirli gazlardan da korumaya çalışıyor kendilerini

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
artık alışkanlık oldu her hastalıktan korkuyorlar galiba dışarda çok görüyorum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hem tarz için hem de covid tarzı hastalıklar onlarda çok yaygın olduğu için genel de çoğu insan takıyor asya tarafındaki

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Toplum içinde olduğunuz sürece maske takmak sizi koruyabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çevremde hala takan kişiler var ama kendileri covid geçirdikleri için tekrar olurum korkusu içindeler

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Makse kullanımı daha çok milletin öz gelişmişliği ile alakalı bir durum, sağlığını önemseyen insanlar veya başka insanlara bulaştırmak istemeyen insanlar maske kullanıyorlar. Ne yazık ki bizim ülkemize Covid-19 ile geldi :(

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Özellikle kalabalık nüfusa sahip Asya ülkelerinde yaşayan vatandaşların toplumsallık bilinci diğerlerine göre daha fazladır. Yaşadıkları yerde hiçbir zaman yalnız olmadıklarını ve birbirlerine karşı sorumlulukları olduğunu düşündükleri için kamusal alanlarda farkında oldukları riskelere karşı önlem almaları gayet doğal.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
artık insanlarda bir korku oluştu aksine o maskeler temiz havadan mahrum bıraktığı için daha tehlikeli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Farkettim ki çin kore ve japonyada insanlar hala maske kullanıyor bunun bilmediğimiz bir sebebi mi var ben mantık olarak kişisel hijyenden dolayı diye düşündüm ama emin de olamadım
knk bencede kişisel hijyenden veya orda başka vüris falan olabilir adamlar ne bulsa yiyo

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İnsanların üzerinde bir bağımlılık oldu bugünlerde hala bazı insanlar kullanmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...