Master yi oynananışı için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Master herosu kolsuz çarı diye biliyorum ''q'' Başka birşey yapmana gerek yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mesele duzgun q atmak sabırlı bır sekılde oynarsan kesersın kankacım. Bide mekanık anlamında kolay car ama oyun bilgisi gerektiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence viedolarını izle çok güzel karakter zamana bile ihtiyacın yok direkt öğrenirsin bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
q skilini çok iyi kullanman gerek karşı takımdaki cclere bakarak tflerde güzel işler yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
master yi rehber izleyerek çarın püf noktalarını kavrayabilirsin ;)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka q yu skilleri dodlamak için oyna adama sürekli düz vuruş rangeinde ol

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Düşman karaktere saldırı yaparken e ni aç duruma göre q skilinin zamanlamasını yapmalısın spam yaparsan yersiz olur. W skilini gerekmediği sürece kullanmana gerek yok oyunun başında fre kil kovala çıkarmassan farma ağırlık ver zaten kastıgında kolaylıkla kil alabilirsin bozuk char biraz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yotubede öğretici kanallar var onlara bakmanı tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
master dediğin r e q w yaparsın kesersin profesyonel maçlardan build bak takıl

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaşlar master yi ne kadar iyi oynasamda hiç bir şekilde adam kesemiyorum ama wh ile oynadğım zaman çok iyi oynuyorum. Masteryi oynanış önerisi yada iyi bir item dizilimi öneriniz var mdır, gereksiz yorumlar silincektir.
Mobalytics indir rün falan direk yüklicek zaten item alma yerini açtığında en sağada bi yer var ismini hatırlamıyom ama 3 tane yazı var en üste önerilen vb.. en sağdaki olanı aç ordaki itemleri al earlyde fighta girdiğin zaman mesela adam sana çok vurmaya başladı w bas bitene kadar bekle ss te atarsan takım arkadaşına gel diye cillop rahat alırsın

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
master yi nin pek bi makarası yok dostum orman dön doğru yerde dopru baskını at adamların üzerine r ye basıp koş bu kadar :d

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
master sadece q atarak oynanıyo zaten kanak googledan bak yada yuotubeden en iyi itemları oyna

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka adama dal e ile vur biraz düz vurus sonra q at gerekirse w bas can yenile

Üye
3 HİZMET YILI
sıçra yerine ignite al early gamede warwicki bile 1v1 de kesiyorsun yampiri vs sinde ve 3 tane kor item var ölümsüüz kalkanyay kanasusamış ve mahvolmuş çar aşırı tank oluyor ölmüyor resmen sonrakileri kendiniz belirleyebilirsiniz gerçekten güçlü

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar master yi ne kadar iyi oynasamda hiç bir şekilde adam kesemiyorum ama wh ile oynadğım zaman çok iyi oynuyorum. Masteryi oynanış önerisi yada iyi bir item dizilimi öneriniz var mdır, gereksiz yorumlar silincektir.
dostum fightlara geç gir ölmenin sebebi yediğin cc den olabilir öyleyse qss alabilirsin ve genel olarak farm kasmaya çalış

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Masterda takım savaşına gireceğin zamanı iyi ayarlaman lazım. Çok yüksek hasarı var ama çok kırılgan hero.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...