Süper Üye
yaparımda şimdi uzmandan yardım almak lazım en iyisi pc ciye götürmek benim fikrimde aynı usb çıkışlarında sorun vardırMouse eski ise o şekilde donmalar oluyor ancak klavye mouse aynı anda donuyorsa sorun usb çıkışlarından olmalı ben 1 usb ye takılan usb çoğaltıcı aldıydım 15 tl ye kargo dahil o mesela belli bir aralıkla bir anda donuyordu 1 sn liğine sonra geri geliyodu klavye mouse bi saniyeliğine felç bunun gibi olabilir diyorum yapabilirsen usb çıkışlarını değiştir
kardeşim çok sık oluyo cs atıyom oyunun ortasındayım mause donuyo ölüyomDediğin gibi sorun pcden büyük ihtimalle bir bilgisayarcıya danışmanı tavsiye ederim sıklıkla oluyorsa.
Bendede kulaklıkta oluyordu jak girişinde sorun varmış bilgisayarcıya götürdüm hallettikardeşim çok sık oluyo cs atıyom oyunun ortasındayım mause donuyo ölüyom
valla zaten az kaldı ölcek pcBendede kulaklıkta oluyordu jak girişinde sorun varmış bilgisayarcıya götürdüm halletti
5-6 yıllık pc ise zaten ölmüştür. Umarım yakın zamanda yenilersinvalla zaten az kaldı ölcek pc
inşallah kardeşim5-6 yıllık pc ise zaten ölmüştür. Umarım yakın zamanda yenilersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?