teşekkür ederim ramları test ettirdim windowsun kendisine sorun bulamadı...Ramdan şüpheleniyorum ama kesin bir şey söyleyemem tabii ki. Daha bilgili kişiler yazıcaktır beklemde kalın lütfen. Kolay gelsin.
windows un kendisi test ediyor onda denedim pc yeniden başlatıp açılırken test ediyorRam leri nasıl test ettin ?
Rica ederim ama Windows 'un görmediği bir şeyde olabilir ama dediğim gibi daha bilgili bir şey yazıcaklardır. Umarım düzelir. Kolay gelsin.teşekkür ederim ramları test ettirdim windowsun kendisine sorun bulamadı...
Biostan doğru sürücü bağlı mı ona bak
şimdi format atacam yine olmazsa donanıma tekrar dönüp bakacam galibaMavi ekran hatası birçok sebepten oluyor açıkcası bende ramlari takıp çıkardıgımda düzelmişti youtubede videolar var izleyebilirisn yararlı oluyor
virüs girmişte olabilir
biraz daha detay yada konuyla ilgili link atabilir misin kardeşim onu bilmiyorumBiostan doğru sürücü bağlı mı ona bak
ramla ilgisi tok sağlamsa sdd veya hard diskin zorlanıyor + ekran kartın aşırı yüklenirsen oluyorArkadaşlar bilgisayarımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum kodlarıda farklı farklı ilk önce virüsten şüphe edip format attım sonra windowstan şüphe edip orjinal indirdim tekrar format attım yine olmadı sonra windows 10 son güncellemede windowslarda böyle bir sorun olduğunu gördüm son güncelleştimeyi kaldırdım düzelmiş gibiydi şimdide youtube dan video izlerken gereksiz kasmalar ve mavi ekran hatası alıyorum gün boyunca gta 5 oynuyorum tık yok youtube da video izlerken mavi ekran veriyor sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada tüm driverlar güncel
adobe flash player yüklü
ram lari test ettim sıkıntı yok
Şimdi den teşekkürler...
Benim bilgisayarda hata vermişti biostaki sürücü değişmişti düzelttim oldu yanlış bilgi ise affola ama yöntemimden eminim yanimavi ekran hatası
bunu bir deneyeceğim kardeşimYapılabilecek en mantıklı şey hata kodunu internette aratarak çözüm bulmaya çalışmak. Bide biostan VT' yi fln kapatmayı deneyebilirsin. bazen çok saçma bi şekilde mavi ekran almana sebep olabiliyor.
Bende mavi ekran hatası alıyordum sorun ramlerde çıktı?ramla ilgisi tok sağlamsa sdd veya hard diskin zorlanıyor + ekran kartın aşırı yüklenirsen oluyor
youtube ekran kartını zorluyor olamaz sanırım ama hard diskide test ederim birramla ilgisi tok sağlamsa sdd veya hard diskin zorlanıyor + ekran kartın aşırı yüklenirsen oluyor
hemen format atma bide donanımsal bir sıkıntı varsa hata geçmezyoutube ekran kartını zorluyor olamaz sanırım ama hard diskide test ederim bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?