Onaylı Üye
2 ram var 4-4 olacak şekilde, format attırdım fakat yine aynı şekilde devam ediyorWin dosylaranında bozulma var program çakışmasından mavi ekran verir. Format gibi gözüküyor
Birde rem tek tek sökerek dene kaç rem varsa
şuan windows 7 kullanıyorum aynı hataWindows 10 versionunu değiş eski versionlara bu hata var.
Ram in birini çıkar o şekilde dene sonra digerini cikar dene2 ram var 4-4 olacak şekilde, format attırdım fakat yine aynı şekilde devam ediyor
Post automatically merged:
şuan windows 7 kullanıyorum aynı hata
Şuna bakın lütfen.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap, bu ss e bakabilir misiniz? Fotoğrafı yükleyemedim de.
Başkan, şuan sfc /scannow ile cmdden tarama yaptım ve windows dosyalarının bozuk olduğunu söyledi. Ancak windows dosyalarının hangisinin bozuk olduğunu göremiyorum. Format attırdım zaten ama aynı hata tekrar devam ediyor. Windows dosyalarının hangisinin bozuk olduğunu anlasam hatayı daha iyi size anlatabilirim ama göremiyorum hangisinin bozuk olduğunu.İşletim Sistemini Güncellemeni Öneririm, Sorunun Düzelir.
başkan baktım dediğine ve sfc /scannow yaptım fakat onarmadı, onu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunMavi ekran kodunu telefonun ile tarat. bu konuya göz atabilirsin. https://memoryhackers.org/konular/mavi-ekran-hatasi-cozumleri.104026/
başkan baktım dediğine ve sfc /scannow yaptım fakat onarmadı, onu nasıl yapabilirim yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?