Şimdi yazdığın cevap çelişkili 1903 'den 1909 geçince almadım diyosun geri ardından 1909 'da ise 1903 'e çek demişsin?hocam bende de aynı sıkıntı yaşamıştım 1903 sürümünde 1909 a geçince hiç almadım güncellemeyi 1903 e al 1909 daysa eğer
DDU ile Nvidia driver kaldırıp tekrar yükledimÖrnek vereyim monster notebook abra serilerinde mavi ekran sorunu yaygınmış sebebi ise touchpad driveri ile alakalı imiş. Demek istediğim bu tür ayrıntıları gözden kaçırmamakta yarar var bunların dışında windows 10 bazı updateler sonrası ara sıra veriyor felan ama bu ara bende hiç olmadı.
Dostum sürüm güncel.sürün güncellemelisiniz hocam
Onunla pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum Problemsiz kullanabiliyordum önceden.seninki 1909 da aldıysan 1903 e çek dedim
Bu adımları uyguladığımı belirteyim.Onarım için almanız önerilir
Dostum bunların hepsi yapıldı donanımlar %100 uyumluHocam mavi ekran hatasının başlıca sebebi sistem ve donanım yazılımlarının uyuşmazlığıdır.
Yani driverlarını kontrol et. 2. sebeplerden birtanesi ramlar. Ram ayaklarını bir silgi yardımıyla temizle.
anakart ve ram uyumluluğuna bak,1den fazla ram takılı ise ramlerin kanal uyumlarına bak.
Orijinal.windows 10d bunlar yasanabılıyo eğer orjınal deılse ınternette ucuz fıyata orjınal key satanlar var 1 tane almanı onerırım cektıgın sıkıntılara degmez
Donanımlar Yerlerine oturmuş durumda.reis ekran kartı kalbosunu kontrol et
pislik varsa alkolle temizle
Hdd-ssd değiştirilip denendi sorun onlarda değil.orjinal windows kullanırsan bir sorunun kalmaz diye düşünüyorum ama eğer devam ederse harddiskinde bir sorun olabilir
Usb`den W10 UEFI formatladım formatla ilgisi yok.Reis Ben En Son Bios Menüsünden Formatlamıştım
Boştayken de vermişti. (ugulama çalışmıyorken)1909 da bazı uygulamalar mavi ekran veribliyor..hdd ram kaynaklıda olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?