Uzman Üye
Rampage miracle SMX-R44 öneririm bi zaman kullanmıştım şuan kaç para pek bilmiyorum ama ben aldığımda 200 tl falandıMouse almak istiyorum fakat hızlı çevirince takılan mouse lardan olmasın hani bazı mouse lar oluyor ya hızlı çevirince yere bakıyor felan fps oyunu için hızlı çevirebileceğim bir mouse olsun
Rampage smx r85 olurmu alınır mı
hytec hyx6 guzel bence fıyatı da uygunMouse almak istiyorum fakat hızlı çevirince takılan mouse lardan olmasın hani bazı mouse lar oluyor ya hızlı çevirince yere bakıyor felan fps oyunu için hızlı çevirebileceğim bir mouse olsun
knk rampagenin 10k dpı ylı rgb örme kaliteli kablolu iyi mouseleri var 200-500TL arasında hepsiburada trendyol yada akakçeden bakabilirsin uygun fiyatlılarına iyi günlerMouse almak istiyorum fakat hızlı çevirince takılan mouse lardan olmasın hani bazı mouse lar oluyor ya hızlı çevirince yere bakıyor felan fps oyunu için hızlı çevirebileceğim bir mouse olsun
Birbirinden kaliteli teknolojik ürünleriyle adından sıklıkla söz ettiren Logitech, oyunculara başarı ve konfor sunan Logitech G G102 modeliyle beğeni kazanıyor. Logitech G G102, sade ve şık tasarımının yanı sıra RGB aydınlatmasıyla da oyunculardan tam not almayı başarıyor. 16,8 milyon renk seçenekli RGB aydınlatma desteği sunan Logitech G G102, oyunculara istedikleri atmosferi yaratma şansı veriyor. 6 tuşlu ergonomik tasarımı sayesinde rahat ve güvenli bir tutuş sağlayan Logitech G G102, oyun sırasında atik hamleler yapmaya yardımcı oluyor. Metal yaylı tuş gerginliği özelliğiyle oyuncuların aynı tuşa defalarca tıklayabilmesine imkan tanıyor.Mouse almak istiyorum fakat hızlı çevirince takılan mouse lardan olmasın hani bazı mouse lar oluyor ya hızlı çevirince yere bakıyor felan fps oyunu için hızlı çevirebileceğim bir mouse olsun
logi g203Mouse almak istiyorum fakat hızlı çevirince takılan mouse lardan olmasın hani bazı mouse lar oluyor ya hızlı çevirince yere bakıyor felan fps oyunu için hızlı çevirebileceğim bir mouse olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?