- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Pişmanım :CMcAfee pişmanlıktır
Şimdi dostum silinmeyen virüs programları ( virüs yani ) hakkında tecrübeliyim önce program yöneticisinden windows'u etkilemeyecek tüm programları vs kapat ardından mcafee nin dosya konumuna gir ve direk klasör değil tüm dosyaları ctrl a del şeklinde sil , dosyalar silindiyse programlar yöneticisinden de mcafee yi kaldır işe yaradıysa yazmayıda unutmaPişmanım :C
Bak şimdi program şu anda açık gözüküyor direkt olarak klasörleri silemiyorum agaŞimdi dostum silinmeyen virüs programları ( virüs yani ) hakkında tecrübeliyim önce program yöneticisinden windows'u etkilemeyecek tüm programları vs kapat ardından mcafee nin dosya konumuna gir ve direk klasör değil tüm dosyaları ctrl a del şeklinde sil , dosyalar silindiyse programlar yöneticisinden de mcafee yi kaldır işe yaradıysa yazmayıda unutma
Biraz daha detaylı yazaydın be. :/Iobit r kullan kaldırır
PM'den link atsana plzkaldırmak için aynı şirketin programı var diye biliyorum bi bak istersen
Bir şey silemiyorum kiuninstall programını sildiyseniz kaldıramazsınız
İşin ironik tarafı bilgisayarıma geçen gün kendi kendine norton indi silinmedi bende dosya konumundan sildimŞimdi dostum silinmeyen virüs programları ( virüs yani ) hakkında tecrübeliyim önce program yöneticisinden windows'u etkilemeyecek tüm programları vs kapat ardından mcafee nin dosya konumuna gir ve direk klasör değil tüm dosyaları ctrl a del şeklinde sil , dosyalar silindiyse programlar yöneticisinden de mcafee yi kaldır işe yaradıysa yazmayıda unutma
Sanırım işin gücün birilerini etiketlemek biz burada kendi aramızda konuşuyoruz illa konun kilitlenmesimi lazım bunu söylemek senin haddine değil moderatörler yapıyor işini.
IOBit Uninstaller Kullanmayı Dener Misin? Hizmetlerden ve Windows başlangıcından da MCAfee yi devre dışı bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?