hocam lastik gibi köfte yapıyorlar valla hiç sevmiyorum ben köfteci yusufu . birtek burgerleri güzel oluyor ama onunda köftesini çok büyük koyuyorlar .ben burger king derim ama git gide porsiyonları küçülttükleri için benim gözümde de küçüldüler çünkü yediğim burger den zevk alamıyorsun artık
karın duyurmalık değil atıştırmalık porsiyon gibi olmuş her menüsü
sipariş verirsek te köfteci yusuf tan artık
lastik gibi köftesi var orası doğru dostum ama benim amacım evdeyken karnımı doyurmak değil mi bende karnımı doyuracak menülere bakarımhocam lastik gibi köfte yapıyorlar valla hiç sevmiyorum ben köfteci yusufu . birtek burgerleri güzel oluyor ama onunda köftesini çok büyük koyuyorlar .
dostum millet büyük köfte ister sende köftenin büyüklüğüne takılmışsıngüzel oluyor ama onunda köftesini çok büyük koyuyorlar .
Ankarada cemre parkdaki seyyar kokorec satan abi >all adam 10 senedır falan ordakardeşim bizim burda bi tane kokoreççi mehmet abi var tek geçerim burgerking ile mcdonalds'a
sorma damak tadına uyunca bırakamıyosun bi de tanıdık olunca bol bol koyuyo sağ olsun sürekli ordan yediğim içinAnkarada cemre parkdaki seyyar kokorec satan abi >all adam 10 senedır falan orda
Valla hocam et tadı çok gelince cheddar'ın tadı falan gelmiyor ya oyüzden sevmiyorum büyük olmasını ama menüleri güzel ona laf yok .lastik gibi köftesi var orası doğru dostum ama benim amacım evdeyken karnımı doyurmak değil mi bende karnımı doyuracak menülere bakarım
dostum millet büyük köfte ister sende köftenin büyüklüğüne takılmışsın
Bizim burdada şampiyon kokoreç var o çok güzel yapıyor .kardeşim bizim burda bi tane kokoreççi mehmet abi var tek geçerim burgerking ile mcdonalds'a
adam ya adam iste gercek kokorec seversorma damak tadına uyunca bırakamıyosun bi de tanıdık olunca bol bol koyuyo sağ olsun sürekli ordan yediğim için
kokoreçi 10 ekmek olsa 10 uyla bile yerim o derece güzel oluyo harbiValla hocam et tadı çok gelince cheddar'ın tadı falan gelmiyor ya oyüzden sevmiyorum büyük olmasını ama menüleri güzel ona laf yok .
Bizim burdada şampiyon kokoreç var o çok güzel yapıyor .
e kardeşim eyvallah kokoreçten başka doğru düzgün bir şey yemem dışarıdan yediğimdeadam ya adam iste gercek kokorec sever
işte o yüzden gidin 100 lira ya burger alıyorsan 100 lira ya iskender ye bol tereyağlı mis gibiValla hocam et tadı çok gelince cheddar'ın tadı falan gelmiyor ya oyüzden sevmiyorum büyük olmasını ama menüleri güzel ona laf yok .
Bizim burdada şampiyon kokoreç var o çok güzel yapıyor .
Evet bu aralar ya beyti yiyorum yada iskender diğerlerinden nasibimi almışım yıllardır yiye yiye .işte o yüzden gidin 100 lira ya burger alıyorsan 100 lira ya iskender ye bol tereyağlı mis gibi
arkadaşlarla dışarı çıktığımızda bile burger king,popeyes,sbarro gibi yerlerden menü almıyorum artık mis gibi bay döner yada usta dönerciden menünü al ye geç hem iskenderini yersin üstüne de bir paket sigara alırsın
sigara mıişte o yüzden gidin 100 lira ya burger alıyorsan 100 lira ya iskender ye bol tereyağlı mis gibi
arkadaşlarla dışarı çıktığımızda bile burger king,popeyes,sbarro gibi yerlerden menü almıyorum artık mis gibi bay döner yada usta dönerciden menünü al ye geç hem iskenderini yersin üstüne de bir paket sigara alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?