22 Kas 2016 Yasaklandı #1 Jampy J Banlı Üye Katılım 10 Eki 2016 Mesajlar 1,402 Çözümler 36 Tepki puanı 631 Yaş 26 9 HİZMET YILI Minecraft hileleri,Minecraft Hilesi,Minecraft hile,Minecraft hack,Minecraft oyun hilesi,Minecraft hacks,Minecraft Hile 2016,Minecraft hileleri 2016 Altta verdiğim rar ı indirin yükleyin ve çalıştırım programın altındaki oyun kumadası tuşuna basım ve oyun açılacaktır map e girdikten sonra özellikleri seçebilirsiniz Ben hileyi yapmadım nette dolaşırken gördüm.Resimleri bluestacksdan aldım.İsteyen google playden yükleyebilir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Minecraft hileleri,Minecraft Hilesi,Minecraft hile,Minecraft hack,Minecraft oyun hilesi,Minecraft hacks,Minecraft Hile 2016,Minecraft hileleri 2016 Altta verdiğim rar ı indirin yükleyin ve çalıştırım programın altındaki oyun kumadası tuşuna basım ve oyun açılacaktır map e girdikten sonra özellikleri seçebilirsiniz Ben hileyi yapmadım nette dolaşırken gördüm.Resimleri bluestacksdan aldım.İsteyen google playden yükleyebilir. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
9 Ara 2016 #2 jangan2324 J GGWP Onaylı Üye Katılım 11 Eyl 2016 Mesajlar 75 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 22 9 HİZMET YILI Zaten MCPE master istediğin itemleri havayı canı falan ayarlayabiliyorsun
18 Ocak 2017 #3 [VIP]TKCDELI V Üye Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Sen kendini yormasaydın ne deştirdin ki ?