Ultra Üye
evet hatta instagram,whatsapp,Youtube,ve sitelere girebiliyorsunPeki F@tih ağından vpn kullanırsak başka sitelere girilmiyormu yani acaba ip mi kısıtlanmış yoksa bilgisayarmı kısıtlı ( akıllı tahta ) ?
vpn işe yarar diyosn ?İp Kısıtlanmış
Show time ! o zaman çaktırmadan hacker typer in sitesine girip az yazıp vpn aççam sadfsdadsa . vpn bilgisi için teşekkür ederimSecure Vpn uygulamasını ındırıp fatihe baglıyken almanyayı secıyorsun oluyor @DemonSamurai
Almanyayı sececeksinShow time ! o zaman çaktırmadan hacker typer in sitesine girip az yazıp vpn aççam sadfsdadsa . vpn bilgisi için teşekkür ederim
Ben kontejyan bekliyorum , suriyeli sınavsız giriyo ne bekli10 wlcm to tr kimileri kara tahta ya az insaf keşke okullara el atsalarbizim sınıfta akıllı tahta yok bazı sınıflarda elektrik yok aga adamlar nerde okuyor biz nerde adalete bak![]()
Emin misin? Yarın onu kullanmayı düşünüyordum. Çalışan bildiğin VPN var mı süre kısıtlaması koymayan?psiphon3 işe yaramıyor direk uzantı olarak vpn ekleyin![]()
Emin misin? Yarın onu kullanmayı düşünüyordum. Çalışan bildiğin VPN var mı süre kısıtlaması koymayan?