- Konuyu başlatan
-
kaliteliydi bayaKlavye kaliteli birşeymiydi yoksa düşük kalite mekaniklerdenmi
modlamadım tamam bakıcam bkalımiçini açıp lehimlere ve kartta yanık olup olmadığında bakabilirsin birde daha önce hiç modladın mı onu
brom klavyenin omrunun sonu geliyor yavastan yeni klavye bakmani oneririmbuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyi yaklaşık 2 sene fln kullandım fakat durduk yere bazı tuşlar basmamaya başladı önemli tuşlar oldukları için onu rafa kaldırdım ve eski klavyemi kullanmaya başladım fakat tekrar bi deniyim derken bi baktım bir sürü tuş ve rgb çalışmıyor acaba neden bilen varmıdır nerde yaptırabilirim
buBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyi yaklaşık 2 sene fln kullandım fakat durduk yere bazı tuşlar basmamaya başladı önemli tuşlar oldukları için onu rafa kaldırdım ve eski klavyemi kullanmaya başladım fakat tekrar bi deniyim derken bi baktım bir sürü tuş ve rgb çalışmıyor acaba neden bilen varmıdır nerde y
Knk tuşları sök switch ile beraber iyice temizle dış fırçası ile ben o şekilde tamir ettim ama eğer switch bozulduysa yeni switch almalisinbuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyi yaklaşık 2 sene fln kullandım fakat durduk yere bazı tuşlar basmamaya başladı önemli tuşlar oldukları için onu rafa kaldırdım ve eski klavyemi kullanmaya başladım fakat tekrar bi deniyim derken bi baktım bir sürü tuş ve rgb çalışmıyor acaba neden bilen varmıdır nerde yaptırabilirim
bende aynı hataya düştüm gamemax marka mekanik klavye aldım şuan senle aynı sorunu yaşadım başka klavye aldım bilindik marka almak lazım nerde yaptıracağına gelirsek klavyenin parçası heryerde olmaz yine kendi servisine gönde ücretli yaptırbuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyi yaklaşık 2 sene fln kullandım fakat durduk yere bazı tuşlar basmamaya başladı önemli tuşlar oldukları için onu rafa kaldırdım ve eski klavyemi kullanmaya başladım fakat tekrar bi deniyim derken bi baktım bir sürü tuş ve rgb çalışmıyor acaba neden bilen varmıdır nerde yaptırabilirim
Çok kaliteli olmadığı için ömrü erken dolmuş olabilirbuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyi yaklaşık 2 sene fln kullandım fakat durduk yere bazı tuşlar basmamaya başladı önemli tuşlar oldukları için onu rafa kaldırdım ve eski klavyemi kullanmaya başladım fakat tekrar bi deniyim derken bi baktım bir sürü tuş ve rgb çalışmıyor acaba neden bilen varmıdır nerde yaptırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?