Merhaba arkadaşlar çoğu insanın bu tarz programlara önyargılı olduklarını biliyorum. Bende bir zamanlar o kitleden birisiydim. Son 2 aydır deneme fırsatı bulduğum ve beni gerçekten şaşırtan işe yarayan bir ram temizleme programından bahsetmek istiyorum. Çok fazla teknik bilgi veremiyorum çünkü bilgim yok kusura bakmayın. Program bildiğim kadarıyla temelde arka planda biriken şuan kullanmadığımız şeyleri ve hali hazırda bir oyun oynarken oyunun rami şişiren gereksiz kısımlarını kapatıyor. Metin2 gibi oyunları oynayanlar bilir oyun ne kadar uzun açık kalırsa ramde kullandığı alanda o kadar artıyor. 16 gb ram ve üzeri insanların bu programa ihtiyaç duyacaklarını sanmıyorum ama eğer ihtiyaç duyuyorlarsa onlarda kullanabilir. Ben 8 gb ram kullanıyorum ve normal şartlarda program olmadan lost ark açtığımda ramin büyük bir kısmını kullanıyordu ve bilgisayarda ekstra bir şeyler yapmaya çalıştığımda ciddi anlamda zorlanıyordu. Bu programı lost ark henüz yeni açıldığı dönemlerde sırf saatlerce sıra beklerken başka bir şeyler yapamıyorum diye sinirden bulmuştum. Arkadan oyun falan oynamak istiyordum. Neyse çok uzatmayayım. Test eder işinize yararsa kullanırsınız. Teknik olarak bilgisi olan arkadaşlar programın neler yaptığını ve nasıl rami temizlediğini açıklarsa çok daha fazla memnun olurum. İyi forumlar. 
Memory Cleaner
Link bırakmıyorum çünkü yanlış bir site falan verip kimsenin virüsle falan uğraşmasını istemiyorum.Kendi imkanlarınız ile bulmaya çalışın.
Memory Cleaner
Link bırakmıyorum çünkü yanlış bir site falan verip kimsenin virüsle falan uğraşmasını istemiyorum.Kendi imkanlarınız ile bulmaya çalışın.