hwid ban olduğu için format ile düzelmez ya spoofer kullancaksın yada 3 ay bekliceksinKardeşim valorantta hile açarsan ban atıyor hesaba başka hesaba girersen hile açık olmasa bile o hesabada ban atıyor bende öyle format attım ne yaptıysam yaptım ama düzelmiyo
doğru arkadaşım kulanıyor yaklaşık 2 gündür hesap ban yemedi legit oynuyor arada beli ederekŞuan için ud yani report dışı ban atmıyor. Vanguard açıkken de hile açılıyor sorunsuz
gecen baska sıtede actım anında ban yedi cok sacma sımdı bunu denıcegız bakalım ınsalahhayır ban yedirtmiyor, eskisini bilmiyorum. sanırım dt.
kanka cok belli edersen yersin tabikidehayır ban yedirtmiyor, eskisini bilmiyorum. sanırım dt.
hocam DT den kastınız nedir acabaonaylı üye ile çalışan hile şu anda dt durumda o yüzden kullanmayınız hesaplarınıza yazık olur güncellemeyi bekleyin
hocam onaylı üye olan ban atıyor diğer private ban atmıyorMemory hack in valo hilesi ban yedirtiyor mu Vanguard sistemi var çalışıyor mu hile
Her türlü yersin, adminler 3 oyun atıp hesap değiştirmenizi öneriyor.yememe ihtimalin var kanka dikkatli oynarsan yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?